Keep up with my saturday

Gladaste heeej! 

Gissa var jag är? Hehe, på min frisörkurs såklart. För er som inte har hängt med, jag har börjat ta frisörkurser nu på helgerna. Så… på vardagar jobbar jag och på helgerna går jag skolan, typ. I skrivande stund har rast och håller på att gå genom mitt mail eftersom jag inte har haft tid till att göra det under den här veckan. Så mycket som jag måste hinna med, dock är det bara roliga saker förstås under de kommande veckorna så jag är inte alls orolig som tidigare 🙂

Tack för att ni alltid stöttar mig och förgyller mina dagar med era fina kommentarer! Nu ska jag återgå till frisörkursen och lära mig hur man hanterar en hårtork, haha japp! Det är nämligen inte bara att blåsa, det finns teknik på hur man hanterar hårtorken på det bästa sättet också. Haha, det visste inte ens jag…

imageinstasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

7 kommentarer

 1. Ditt hår är så fint!! *_*

 2. Du är så vacker Foki! <3 Hoppas du får en trevlig helg och att kursen går bra. 🙂

 3. Alexandra

  Hej älskar din blogg fina foki..
  Men undrar bara om du inte läser igenom dina inlägg innan du publicerar dom, saknas lite ord här och där och meningarna hänger inte alltid ihop..

 4. […] Tidigare inlägg från 11:e Maj 2016: Keep up with my saturday […]

 5. […] Tidigare inlägg från 11:e Maj 2016:Keep up with my saturday […]

 6. […] Tidigare inlägg från 11:e Maj 2016:Keep up with my saturday […]

 7. DIN FRISÖRKURS
  Duktig du är som lär dig en massa inom frisöryrket.
  Beundrar din energi och ambition att skaffa dig kunskaper inom nya områden.
  Ju mer man kan om precis vad som helst, desto bättre.
  Man vet aldrig när man kan ha nytta av det.

  Kraam

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *