Sunday plan

Glad söndag underbaraste läsare,

Vad har ni för er idag? Jag tog frisörkursen sen tidigt i morse och är klar nu precis. Ska strax möta upp Paah för lite spa-mys. Länge sen vi hade quality time tillsammans med bara jag och hon.

Ska se vad vi hittar på sen resten av dagen. Ska bara belöna oss själva med lite spa först!

image

Önskar er en underbar söndag så ses vi om en liten stund.

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. Så fin bild! Riktigt coola linser du har! 😀

  2. så fin! Linserna var så coola 😀

  3. Jag har massa planer idag. har städat hela morgonen tills nu, pluggar nu innan jag ska göra i ordning mig inför en träff med min kompis senare ikväll. Min plan igår först var att sola hela framsidan för den e blek, jag råkade sola baksidan typ en hel timme utan att vända mig…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *