Spa And Girl Talk

Min söndag känns komplett nu! Den är inte över än men vi har verkligen haft en riktig riktig bra massage och body scrub. Under tiden som vi blev ompysslade pratade vi om alla roliga saker som har hänt under de senaste veckorna. Vi hann t.o.m. powernapa en liten stund. VÄRT!

Nu ska vi fortsätta vår lilla tjejsnack under afternoon tea! Just how I love it!

imageinstasnap

Tidigare inlägg från 5:e Maj 2016:
Sunday plan

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. Hej foki jag undrar hur din adopterade dotter mår. Kommer ihåg att du adopterade en ung flicka för några år sen efter att hon sökt jobb i fokiwa. Du sa att du hjälpte henne att börja studera och betalde för hennes skolgång istället för att hon skulle jobba för att försörja sin familj. 🙂

  2. […] Tidigare inlägg från 5:e Maj 2016: Sunday plan Spa And Girl Talk […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *