Sorry bloggen

image

Varför får jag så himla dålig samvete när jag inte kan blogga? Jag vet att ni är medvetna om att jag är sjuk och att jag har mycket jobb runt omkring just nu. Jag vet att det inte är hela världen att inte vara aktiv med bloggen hela tiden, speciellt när jag har andra saker i mitt liv som jag måste ta itu med.

Visste ni att det är ett heltidsjobb att kunna blogga 5-6 gånger om dagen? Jag tycker att bloggen är jättetidskrävande speciellt om man inte vill skriva meningslösa innehåll. Jag har skrivit ihop reseguide, smarta tips, svara på en massa frågor men det har bara legat i utkastet i ett par veckor nu för att jag aldrig hann finslipa och skriva klart mina inlägg som jag påbörjade med.
Vet ni varför det tar tid? Ibland måste jag gå tillbaka i arkivet för att hitta bilderna som togs för ett par år sedan, om jag inte kan hitta mina egna bilder, vilka bilder kan jag använda utan att bli stämd? Kolla upp information att allting stämmer, finns den där restaurangen som jag tipsade om kvar? Och så vidare, och så vidare…

Att kunna skriva kreativa innehåll krävs också sådana stunder där man inte har något annat att tänka på eller ingen tid att passa.

Att skriva om mina dagar har aldrig varit en svår grej men jag tycker att det blir så himla tråkigt i längden. Jag personligen vill komma med något som ni verkligen kan ta del av. Vill lägga ner jättemycket tid och engagemang att skapa kreativa innehåll till er.

Det här kommer förmodligen att låta supertöntig men bloggen har blivit en del av mig och mitt liv och jag känner behov av att blogga. Jag känner mig icke komplett när bloggen står still. Oh my god, jag är en ”blog addict”. Kan ni bota mig lite? Haha.

Nej, men jag börjar nog känna att jag mer eller mindre har så lite tid för bloggen och är rädd att jag kanske någon dag måste sluta blogga. Men jag har sagt tusen gånger att jag aldrig kommer att göra det. That’s scares me.

Och… mina Vloggar som bara ligger i iMovie och väntar på att bli redigerade…

Hur många kalendrar jag än har, hur bra jag är på att planera min tid så blir det aldrig som jag har tänkt mig. Ibland kommer vissa saker emellan som jag absolut inte har räknat med. Livet är oförutsägbar, även om man har en klar bild framför sig hur det ska vara så är det alltid någon tvist. Gäller att man gör ett rum för sådana oförutsägbara saker.

Det är bara det att jag älskar min blogg och ni läsare jättemycket. Jag vill inte sluta blogga. Jag vill alltid räkna med bloggen och jag ska försöka göra mitt bästa!

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

  1. Kan ju inte tala för precis alla dina läsare, men tror att åtminstone en majoritet av oss förstår dig fullständigt angående detta Foki! Vi bryr oss om dig och respekterar att du inte har möjlighet att blogga aktivt i precis alla livsskeden. 🙂 Dock kan jag även relatera till att bloggandet kanske har blivit en vardagsrutin och/eller ett uttryck för din kreativitet, när jag själv har uppehåll med mitt skrivande eller tecknande mår inte jag heller bra. Men hoppas du har möjlighet att tänka på dig själv och ta de lite lugnt mitt i allt jobbande också! Ett steg i taget, en dag i taget. <3

  2. […] Tidigare inlägg från 2:e Maj 2016: Sorry bloggen […]

  3. Säg inte så, du kommer nog snart få tid igen till att sitta ned och göra allt som du hade tänkt göra med bloggen. ^^ Det gör för min del ingenting om du inte skriver varje dag bara jag vet att du mår bra och inte dör av allt jobb, hehe. ♥ Och dina fina inlägg uppskattas väldigt mycket! Man ser liksom att du har lagt ned en massa tid på dem och att du tycker om att skriva. Det finns ju en massa bloggar som kanske bara uppdateras någon gång i veckan eller månaden och är poppis ändå. 🙂 Och det kanske inte är möjligt för dig (för det är ju din hobby ♥ ), men (som vi alltid säger) glöm inte att ta hand om dig själv också!
    Kraaam~ ♥

  4. […] Tidigare inlägg från 2:e Maj 2016:Sorry bloggen […]

  5. Jag gillar när du berättar om vardagen. Det blir inte alls trist och jag vill gärna ha massor av mer sådant!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *