Next mission

Nu är jag klar med dagens möte. Som jag berättade för er tidigare köpte jag upp ett skönhetsföretag här i Thailand i somras men nu ska jag köpa andel hos fabriken som kommer att tillverka mina kommande hår-/skönhetsprodukter också. Vi har ett par fabriker som tillverkar åt oss redan men den här fabriken som jag blev förälskad i har ett sånt jordnära koncept och jag älskar deras management. Varför jag väljer att köpa andel i företaget är p.g.a. att jag ser potential i den här fabriken och det kommer att bli mer lönsamt i längden. Att äga en del av fabriken kan ge mig mer insikt på vad som händer kring produktionen samt att jag kan själv påverka vissa saker och det bästa av allt, jag behöver inte börja på noll för att skapa mer resurser.

Snart kommer jag att introducera mitt team för er! Snart kommer alla bitar att falla på plats! Snart kan vi lansera i Sverige också! Alltså, ni anar inte hur glad jag är just nu!

imageinstasnap

Tidigare inlägg från 31:e Maj 2016:
Sängliggande

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

6 kommentarer

 1. Bra att du är lycklig och sjuk och inte deppig och sjuk, snart blir du nog bättre igen! ^^

 2. De var länge sen som du gjorde en v-logg 🙁

 3. Smart att du köper en andel i fabriken som skall tillverka dina hårprodukter.
  Då är du ju mindre beroende av tredje part, slipper en massa negotiations,men framför allt gissar jag att du säkrar
  din produktion och kan vara mer flexibel osv.

  DUKTIG DU ÄR FOKI

 4. Vilken underbar bild 😀

 5. Alltså bara älskar din nuvarande hårfärg! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *