Why so tired?

Äntligen fredag! Men jag är dock inte ledig under denna helg, är bara glad att ni andra är det, hehe 😉

I skrivande stund sitter jag på skytrain och är på väg till den thailändska ambassaden. Måste få ett par papper signat av regeringen. Kunde inte skicka någon annan att göra det eftersom jag själv måste vara närvarande. Men det gör ingenting. Ska nog passa på att köpa en ny datorväska också när jag ändå är ute på språng.

Åh, Känner mig jättetrött och svag i kroppen på något sätt. Tror att jag har fått lite feber. Kände mig sjuk när jag vaknade i morse och hostade en massa. Hoppas att det är bara tillfälligt. Lite hemskt att säga det här egentligen men jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu.

Men det kommer att löna sig lite längre fram, snart åker jag hem till Sverige och då har jag tänkt att ta det lugnt, därför vill jag få klart allting nu liksom. Annars kommer jag förmodligen att vara jättestressad under min tid i Sverige där jag egentligen ska vara fokuserad på min kärlek, vänner och familj

Önskar er en awesome dag! Vi ses lite senare världens bästa läsare! 

imageimage instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

  1. Du är så duktig gumman, men glöm inte ta det lugnt så kroppen får återhämta sig. kramiz<3

  2. Krya på dig <3

    Du jobbar hårt och det kommer löna sig verkligen

    Kram<3

    http://camillaesi.se

  3. […] Tidigare inlägg från 27:e Maj 2016: Why so tired? […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *