Thai Thai Thai

Jag som trodde att mamma skulle övernatta i Bangkok och blev superglad av tanken där jag skulle få lite mamma-mys. Har t.o.m. gjort planer för oss och allt men hon åkte tillbaka redan med flyget vid 6 tiden! -Jag vill hem till mormor, sa mamma. Haha, nu vet jag varför jag är så mammig. För att min mamma är mammig med sin mamma som är min mormor. Hajjar ni? 😀

Efter jag har vinkat av mamma på flygplatsen åkte jag och min advokat vidare för lite thai massage. Planen var att vi skulle prata jobb samtidigt under massagen men det slutade med att vi sov i nästan 2 timmar, haha. Tur att vi tog igen samtalet sen när vi åt mango sticky rice efter massagen. Puuuh!

Hoppas att ni har haft en underbar dag! Nu ska jag möta upp mina vänner för en supersen middag.

imageimageimage instasnap

Tidigare inlägg från 26:e Maj 2016:
Mom day all day

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

3 kommentarer

 1. Läskigt med båtolyckan på Koh Samui som det stod om i Expressens nättidning idag. En speed boat på utflykt hamnade upp och ner pga stora vågor eller något sådant. 2 utländska turister omkom då de blev fast under den upp och nedvända båten.
  Du som just varit på båtutflykt på Koh Samui…..och din kompis familj som äger utflyktsbåtar just på Koh Samui. OMG

  Utanför Norges kust för några dagar sedan skedde en olycka med en relativt stor och typ exklusiv privatbåt. Även den råkade ut för en olycka
  pga jättehöga vågor, som gjorde att vatten vällde över relingen, båten kantrade och sjönk. Familjen som var ombord klarade sig.

  What to do….. Vädrets makter orsakar olyckor mellan varven som man inte kanske varken kan förutse eller undvika, hur bra båt eller hur skicklig båtförare man än är.

  STAY SAFE ALWAYS FOKI……

 2. Vad gott det ser ut! Jag skulle behöva massage nu haha, men jag tar min examen på måndag så livet är inte så farligt ändå! ☺

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *