Nya utmaningar

God kväll mina favvosar!

Jag tänkte åka in till Phuket town efter mitt möte med mäklaren men det slutade med att jag satt och jobbade inne i hotellrummet under hela eftermiddagen istället. Synd, när det är så behaglig väder ute och allt. Men jag ska inte börja ångra något nu, jag kommer ju att komma tillbaka fleeeer gånger framöver ^^

Jag känner mig så taggad över mina fastighetsaffärer här i Phuket! Ser framemot utvecklingen i min business. Jag har aldrig någonsin tänkt att göra affärer här innan eftersom jag inte är från den här staden och känner inte till den till 100%. Har dessutom inga vänner här heller men jag tog utmaningen! Livet är fullt av spänning! Det finns så mycket att upptäcka och jag älskar det!

imageimage instasnap

Tidigare inlägg från 23:e Maj 2016:
Cykla till jobbet

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

6 kommentarer

 1. Så fina bilder Foki. 😀
  Livet är underbart, livet är så otroligt härligt om man bara har rätt inställning. 🙂

 2. Vill också resa när jag blir stor, låter så spännande och härligt <3

 3. Jag tycker det är spännande och jättekul att komma till en helt ny plats där man inte känner en människa och bli involverad i platsen på ett eller annat sätt.
  För mig blev det en vana när jag skickades runt på jobb i olika länder för att stanna där under några månader. Nya platser, nytt språk, andra rutiner, kultur, arbetsplats, kollegor. Snabbt lära mig att hitta och lära mig det jag behövde för mitt jobb.
  Snart nog hade man lärt sig det som behövdes, kommit in i rutinerna och fått nya vänner.
  Tror säkert att du kommer att få vänner även i Nai Yang, nu när du kommer att åka dit då och då.

  Något slog mig just, en vision. Du skrev förra gången ni var där, att din mamma har varit i Nai Yang flera gånger och trivs där.
  Kan det vara så att hon och hennes man kanske planerar att bo där i framtiden för kortare eller längre perioden, och därför gärna redan nu vill börja bygga upp affärsverksamhet på orten? Jamen, detta känns helt logiskt i ”min värld”. Att jag har livlig fantasi och att mina tankar rusar iväg i olika
  riktningar om jag hör, ser eller läser något som inspirerar mig, har du nog redan märkt tidigare…… lol

 4. Erics och Smillas Farmor

  Hej Foki! Jag beundrar din energi och glädje som du gladeligen delar med till all oss andra. Jag önskar dig lycka till med alla dina projekt och ser fram mot att läsa om fortsättningen på din fina trevliga blogg.
  Hälsningar
  Kram från Erics och Smillas Farmor

 5. Min mamma brukar syssla mycket med affärer och fastigheter i södra Asien hon med. Enligt hennes erfarenhet är det bättre att investera där man inte har kontakter just eftersom det finns korruption och viss syn på ekonomi där. Så det låter som ett bra val egentligen. Givetvis är det svårt att förbigå korruption men har du en bra advokat så har du nog inga problem. Lycka till med allt nu! Ska bli spännande att se hur det här går! ☺

 6. Grattis till duktiga dig!!! 😀 😀 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *