BBQ on the beach

Alltså, trubbel i paradiset här. Jag upptäckte idag att laddaren till min dator har gått sönder. Det kommer ingen ström till datorn och jag har bara 30% batteri kvar, har tänkt att spara den lilla jag har till att kunna jobba lite ikväll. Imorgon blir jag borta hela dagen så jag kommer att skaffa en ny laddare först på Lördag. Åh, hur ska det här gå. Jag gör typ allt från min dator. Alla mina jobbfiler, en hel del planeringar, Singapore guide som jag håller på att jobba på och videofiler som jag har tänkt att redigera…

I skrivande stund bloggar jag från mobilen men jag föredrar helst att blogga från datorn! Man  skriver mycket långsammare i mobilen, auto correct som stör, mobilversionen i admin som laggar och jag kan inte se bilderna i större format!
Blir förmodligen lite kortare texter nu under tiden som jag måste blogga från mobilen. Hoppas att ni kan stå ut med det ett tag. Ska försöka kompensera det med en massa snygga bilder och mera uppdateringar istället!

Nu har vi BBQ på stranden här i solnedgången och lyssnar på tropisk house. Det är så himla mysigt!!! Glömmer av att vara orolig över min lilla trubbel lite till och från, haha 🙂

Önskar att ni också är här och ha BBQ picknick på stranden med oss

imageimageimageimageimageimageimageimageimage instasnap

Tidigare inlägg från 19:e Maj 2016:
Airport n Breakfast
Best Phad Thai in Samui

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

 1. Alltså Guuud vad du lever ”niceigt”!!! 😀 Jag blir så glad av att du verkligen njuter fullt ut i ditt liv! Det ger mig motivation att ta för mig. För jag tycker det är den skyldighet vi har här i livet att njuta, vara glada och sträva mot lycka 😀 Dock blir jag avundsjuk också för jag sitter själv fast i en tung fas i mitt liv 🙁 Men dina bilder gör att jag ser ljuset i den milslånga tunneln ^^

  DU är underbar foki!!

  1. ÅÅåh, underbaraste du! Tack så mycket för den här fina kommentaren. Du är världens raraste <3
   Jag har också mina motgångar lite till och från, men jag försöker alltid drar upp mig själv ur det genom att uppskatta livet. Lösa problemet i en lugn takt och inte stressa upp mig själv över tillvaron eller situationen som har fått mig att må sämre.
   Jag vet att du kan klara dig genom allt med din positivitet också! Det kan jag känna av redan i den här kommentaren <3 Kaaaam på dig finaste du

 2. vad tycker du om miljöpåverkan av jätteräkor odlingarna? Med tanke på att du äter dom så antar jag att du skiter i miljön

  1. Räkorna är här från Samui, direkt från havet. Vi är vid havet så det är mycket lokala fiskar och skaldjur som vi äter under resan 🙂 Miljön är en viktig fråga absolut! Därför äter jag så mycket ekologiskt som det bara gå.

 3. gud vilken dröööööm. ser så himla mysigt ut!! älskar bilderna, verkligen fångat mysfaktorn 😀
  men är det inte sjukt varmt där nu? förstår inte hur din ena kompis klarar att ha gråa brallor på sig, jag hade fått svettröv direkt asså hahaha

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *