Att hinna med att laga mat

billommat

Nu har det gått lite mer än 1 månad sedan jag åkte hit till Thailand. Bill skrev till mig att han blir så stressad av att laga mat hemma när han har jobb att tänka på och undrade hur jag gjorde.
För min del har det aldrig varit svårt eftersom jag älskar att laga mat. Att stå i köket har alltid varit ett sätt för mig att varva ner. Att laga mat har aldrig varit en grej som jag känner mig tvungen till att göra men som jag vill göra. Nu har jag inte kunnat laga mat under tiden som jag har varit här i Thailand eftersom jag har hoppat runt mellan olika hotell hela tiden. Vill ha tillbaka min matlagningsrutin snart.

Vill hitta en lucka där jag kan gå på lägenhetsvisning nångon dag också, men känner samtidigt att jag behöver få klart fastighetsaffären i Phuket först. En sak i taget liksom. 🙂

Här nedan kan ni se några maträtter som Bill har lagat själv hemma under tiden som jag har varit borta:

billsmat

Jag tycker att Bill är för bra i köket att inte tycka om att laga mat. Håller ni med? 😉

instasnap

Tidigare inlägg från 18:e Maj 2016:
Packing for the beach!
In love with my hair right now

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

 1. Hej Foki!

  Jag är student och jag har också svårt för att hinna med matlagningen när man måste fokusera på studierna hela tiden. Kan inte du ge oss lite enkla recept på maträtter som inte tar så lång tid att göra? Jag gillar asiatisk mat och mexikanskt 🙂 (Kan dock inte äta vita såser för jag mår illa av dem)

  Tack för att du finns och hoppas att du vill hjälpa mig lite 🙂

  Kram, ha det bäst! <3

 2. Mums :))

  Oj, men som du säger handlar det om man tycker om att laga mat eller ej. Jag gillar att laga mat så jag blir t.o.m lugn än stressad av att laga mat.Men Bill kanske borde testa att laga mat i stora lass under någon helg dag så han kan frysa ned dem och äta under veckan 🙂

  Kram<3

  http://camillaesi.blogg.se

 3. Vad är de trekantiga sakerna för nått?

 4. Åh, vad hungrig jag blev nu! Igår gick jag med i en challenge så här blir det inte mat på 4 veckor :’D
  Kram på dig going! <3

 5. Asså Biiiiill, din mat ser ju så god ut! Hoppas dolman var god. ^^ (Den fyllda paprikan alltså)
  Jag tänker typ på plugg 80% av dagen och lagar mat inom en timme (halvfabrikat haha), senast jag lagade från grunden var typ… i vintras? Farmors grönsakssoppa, haha. Om man inte räknar med pasta med sojafärssås. 😛

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *