Lunchdejt med mamma

Haha, jag skulle ju överraska mamma idag men hon ringde mig precis när jag var på flygplatsen och frågade vars jag var. Jag kunde inte ljuga så jag var tvungen att avslöja allt …så blev det med den lilla överraskningen.
Jag är typ sämst på att överraska någon. Jag har försökt att göra överraskningar många gånger tidigare men har aldrig utfört det ordentligt. Antingen råkade jag avslöja överraskningen i förväg eller något som har gått fel på vägen. Fråga Bill, så många gånger som jag har failat, hahaha.

Nu vet ni i alla fall att jag har kommit fram oskadd! Från att vara jättestressad i morse blev jag helt plötsligt lugn när jag såg mammas leende. Mammas närvaro botar verkligen allt.

Hoppas att ni har det bra och mår bra, kram på er

imageimageimageimage

Tidigare inlägg från 14:e Maj 2016:
See u soon mommy

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

4 kommentarer

  1. Åh, är det där hotpot? 😀

    1. Jaaa! Mamma blev sugen 😀 <3

  2. Vad är dina bästa tips till bloggare?

  3. Jag är också skitkass på överraskningar. Kan aldrig planera något långt i förväg för jag kan inte hålla tyst :,D mys på med din mamma och ha de så kul!! Kramis <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *