How to get my boyfriend to read my blog?

billoaily

Jag är liiiiiite ledsen att Bill inte följer bloggen när vi är så långt borta från varandra. Haha, låter super-duper-mega-lame men kan inte låta bli att tänka varför han inte är nyfiken på vad jag har för mig på andra sidan jordklotet? Även om jag berättar om allt i detaljer till honom och mycket mer än vad som står i bloggen så finns det många bilder som jag vill att han ska kolla på. Åh, så lame! Hahaha.

Har aldrig brytt mig tidigare att han inte läser bloggen när vi är med varandra eftersom vi ändå äter samma maträtter, befinner oss på samma platser och upplever samma saker. Jag är t.o.m. nyfiken på vad Bill äter på dagarna och vill alltid att han ska skicka bilder från hans vardag hela tiden. Känns som att jag är närmare honom då på något sätt.

Så jag frågade Bill vad som skulle få honom att läsa min blogg och han sa: -Skriv saker som är tankeväckande, kanske på ett ideologiskt plan och om saker som får folk att vilja göra världen till en bättre plats. Det är du faktiskt bra på men du skriver inte om sådana saker i bloggen. Sen skulle jag vilja se att du delar intressanta saker som exempelvis ny teknologi, spännande forskning eller stora världshändelser. *NÖRD VARNING PÅ BILL*

Hahaha, min feel good blogg räckte nämligen inte för en kille som Bill… Dags att börja med hans request då.

Vilket ämne ska jag ta upp först tycker ni? Hahaha.

instasnap

Tidigare inlägg från 10:e Maj 2016:
Sponsrad?
Shaved ice

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

13 kommentarer

 1. Hahaha nä Foki din blogg är perfekt som den är 😉 men självklart är det intressant med lite djupare tankar från dig också! Kram

 2. Jag tycker att Bills idé var jättebra, jag tycker att det är så spännande att få ta del andras tankar och se saker ur nya perspektiv! 😀 Ta upp ämnen som ligger dig varmt om hjärtat, som du själv bryr dig om och tycker är intressant 🙂

 3. hahaha vad söt du är.
  Min man läser inte min blogg, känns ganska befriande, tycker inte han ska få reda på hur jag mår och känner från en blogg, det är för opersonligt. 😀 Men det är jag det. 😀

  1. Haha, håller med. Min pojkvän läser inte heller min blogg för närvarande (och inte många av mina vänner heller för den delen), men tycker bara att det är skönt. Känns också delvis som att det blir mer press på vad en skriver om isåfall om många bekanta läser. 🙂

   http://nouw.com/rebequeline

 4. Vad synd att han säger så. Din blogg är perfekt som den är och jag tycker att du ska skriva det du själv vill! ❤️ Det är det som gör din blogg så speciell ju!! Kram!

 5. haha vilka krav han har ;-)) Men din blogg är bra som den är så han får lära sig att tycka om den eller? 😉 haha

 6. Haha, härlig kommentar från Bill.

  DÅ HAR JAG ETT FÖRSLAG – BILL, NÅGOT FÖR DIG KANSKE?
  Typ 1-2 ggr i veckan, skulle kanske Bill kunna skriva ett gästinlägg.
  Där han berättar om ny teknologi, nya forskningsrön och andra ämnen som han själv gärna vill läsa i en blogg.

  Eftersom Bill är verksam inom IT branschen, så skulle han ju kunna göra inlägg om nyheter inom det området
  Typ nya funktioner, nya prylar som är på g eller som lanserats på elektronikmässor osv.

  Jag är nog lite nördig också. Söker inte info om ovanstående ämnen så där helt apropå, men lyssnar gärna på
  Vetenskapsradion i P1 som tar upp alla möjliga olika ”nördiga” ämnen. Även tidningarna online berättar ju då och då om nya innovationer

  Som t.ex. häromdagen en handske, om jag fattade rätt så om dövstumma tecknar ord med teckenspråket och har denna handske
  på sig, så transfererar handskens inbyggda teknologi teckenspråket till vanliga bokstäver och meningar på en skärm.
  Låter ju helt magic och skulle säkert kunna bli väldigt användbart i olika sammanhang.

  För övrigt så saknar jag inte Bills favvo innehåll i din blogg, då jag kan få sådan info på annat håll.
  Din blogg är lite som en reality serie, då innehållet i din blogg handlar om ”verkliga livet”, vad som händer i ditt liv day by day.
  Den är oförutsägbar, positiv och snäll, just så som du är som person Foki.
  Gillar att du lever sunt och har goda värderingar. Inget ”strul eller stök”. Skönt slippa sådant i en blogg.
  Man vet aldrig vad man möts av när man går in på din blogg, men allt är bra och kul att läsa.
  Jag tycker din blogg sprider härlig energi och bra vibes.
  Dina vackra och omväxlande bilder gör bloggen extra se- och läsvärd.

  I JUST HAPPEN TO LIKE YOUR BLOG LOADZZZ FOKI
  Kraaam

 7. 1. Veganismen och hur agrikulturen förstör vår planet (Tex. Ta upp den nya forskningen om hur faktiskt komjölk leder till benskörhet och inte stärker som vi trodde)!
  2. Situationen för fångar i nordkoreas fångläger!

 8. spännande forskning är alltid kul! ^^

 9. Du nämnde något om att ni slutat köpa hem kött, vill du skriva om det? Gärna på ett djupare plan, t.ex. har jag sett att du fortfarande äter kött på restaurang. 🙂

  Andra saker kan vara ämnen rörande vad du själv gör. Tänker du på saker som att kanske ha representativa modeller för dina kläder som inte alla är unga, vita (eller asiater?) smala vackra kvinnor? Jag vet att du tagit upp det här för längesen lite snabbt, men det var som sagt inte så djupgående. 🙂

  Jag håller faktiskt helt med Bill, ta upp sådant! Du är en stor förebild för många och jag blir ofta förvånad över hur lite folk omkring mig tänker på saker som sexism, rasism, djurens välfärd och andra, närliggande ämnen. Om stora bloggare som du pratar om det som om det är något man alltid bör ha med sig och tänka på (vilket jag i allra högsta grad tycker det är, som du kanske märker) så kanske fler människor börjar intressera sig för sådant och därmed försöka göra jorden till en bättre plats – för alla!

 10. Djurrättsfrågor och veganism vore en bra start. Sen tycker jag att du inte behöver gå efter vad din pojkvän tycker att du ska skriva, utan göra precis som du vill.

 11. Jag gillade verkligen dina äldre inlägg om roliga teknikprylar och forskning så det vore jätteroligt om du kunde börja skriva om sånt igen. =D

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *