The Fullerton Hotel Singapore

Jag har endast bott på Marina Bay Sands alla 5-6 gånger som jag har varit i Singapore och en natt på Swissôtel The Stamford bara för att kunna fota utsikten mot Marina Bay från hotellbalkongen. Den här gången valde jag The Fullerton Hotel eftersom jag alltid har beundrat byggnaden från utsidan och har alltid varit nyfiken på hur det ser ut på insidan.

image

Personligen älskar jag modernare, nyare och mer chic på inredningen i ett hotell. Så för mig var det ingen wow känsla när jag klev in i själva rummet. Men helt klart wow känsla utanför hotellet, haha.
Vill faktiskt tillbaka till The Fullerton igen bara för att deras service har varit top notch från när jag klev in i hotellet tills jag klev ut. Har bott på många 5 stjärniga hotell i mitt liv men The Fullerton kan verkligen sin service. Det måste jag lyfta hatten för.

En av det bästa med hotellet (förutom service) var att man fick låna en smartphone under hela hotellvistelsen. I telefonen finns det alla appar som man behöver i en vanlig telefon som facebook, instagram, snapchat, google maps, google chrome och man kan t.o.m. ladda ner vilka appar man vill. Sen har de gjort egen custom sida på telefonen där de hade lagt in Singapore guide, var man ska äta, shoppa eller uppleva. Finns också en sektion där man fick handla biljetter med rabatter på alla turistattraktioner som Universal studios, teater, gardens by the bay, nattsafari o.s.v. och det bästa av allt var gratis samtal över hela världen och unlimited 4G surf. Awesome right?! (Ni som följer mig på snapchat har särkert sett telefonen)

Rooftop restaurangen The Lighthouse är en av mina favoriter med hotellet också. Utsikten från restaurangen är helt oslagbar, passa gärna på att äta middag där från kl 20:00 när de har lasershow från Marina Bay.

image

Plus:
– Top class service.
– Rymliga rum.
– Sjukt bra städning.

Minus:
– Om man inte tycker om ”old school” inredning.
– Vill man ha bra utsikt ska man inte bo på bottenvåningen men då måste man betala extra för utsikten också.

Ordinarie pris: 3000-5000 kr natten. (eller mer om man vill bo i en svit)

Kolla hur det ser ut inne i hotellrummet från min videodagbok här:

instasnap

Tidigare inlägg från 9:e Maj 2016:
Waking up in in my city

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

11 kommentarer

 1. Fantastiskt fint! 😀

  1. Att det är!! <3

 2. Uni fick en kompis!! ♥ Bästa ju, haha!

  1. Hahaha, det var verkligen det bästa 😉 Hotellet vet hur de ska vinna mitt hjärta haha! 😀

 3. Himla mysigt! Har inte varit på rummen på the Fullerton men utifrån är det himla fint. Kul att se inredningen men jag hade föredragit Marina Bay Sands gillar mer modernare hotellrum 🙂

  1. Och infinity poolen på Marina Bay Sands 😉 Hehe, Kraaam!

  1. ÅÅh kuuul!!! Hur länge var ni där? Visst är Singapore underbart?! 😀

 4. Testade du deras berömda chokladbuffé?

  1. Nej, faktiskt inte! Visste inte ens att de hade det. Men afternoon tea hann jag med 🙂 Kram!

 5. Haha, Ja! Verkligen! Jag tog bara med mig min video stativ den här gången. Men jag äger flera olika stativ, stora och små. Vill man ha något som är lite lättare ska man välja lättare metall på stativet. Jag köpte dock stativet för länge sen här i Bangkok, men kolla gärna och jämför olika stativ på pricerunner eller olika kamerahemsidor och läs recensioner. Kram på dig finaste <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *