5 Questions, 5 Answers

image

I skrivande stund sitter jag på Thai Airways Business Class Lounge och fördriver tiden med lite mail svarande innan jag ska kliva på planet. Har sett att jag har fått in ett par frågor under helgen och vill passa på att svara på dem nu när jag har lite tid över i lugn och ro. Ni är bäst som kommenterar här i bloggen!

Hej Foki! är du fortfarande tillsammans med killen för 1 år sedan? länge sedan jag läste din blogg och undrar lite hur ditt liv är just nu 😀
Haha, jaaaa det är jag! Bill heter han och jag är så kääär i honom.
P.g.a jobb måste jag vara i Bangkok för tillfället, därför ser man inte så mycket av Bill i bloggen. Enligt jobbplanen har jag 2 månader kvar innan jag kan åka tillbaka till Sverige igen.

HEJJJJJJ! Jag följer dig på Snapchat också och såg den lilla touren du gjorde i hotellrummet, och blev väldigt fascinerad av telefonen. Men vilket hotell är det du är på ser så trevligt ut! Ha det braaaaa!
– Jaaa, att telefonen är cool! Jag blev också fascinerad av den. Värt vartenda öre för varje natt när man fick låna en smartphone på köpet med gratis 4G och samtal till utlandet m.m.
Jag bodde på
The Fullerton Hotell under helgen. Har alltid bott på Marina Bay Sands alla gånger men har beundrat The Fullerton varje gång jag passerat hotellet p.g.a. den maffiga byggnaden. Så nu i helgen passade jag på att testa hotellet. Kan göra en full recension och mer info om hotellet sen i bloggen!

Hej. Jag undrar om du bara tjänar pengar på din blogg och din webbshop eller om du har något annat jobb utöver det.? Jag har själv tänkt att kanske starta en blogg men hur ska man göra så att fler ser den.? Har du några tips på allt som har med bloggande att göra så skulle jag vara tacksam. //En tjej från Sverige. Du är bäst.! <3
– Hej bästa du! Jag tjänar pengar på bloggen och på mitt varumärke. Vi har ingen webshop men jag tjänade pengar på den senaste klädkollektionen från återförsäljarna. Sen har jag skönhetsmärke här i Thailand, fastigheter m.m. Jag gör mycket saker runt omkring.

Vill du ha fler läsare till din blogg? Här är några enkla steg som du ska tänka på:
– Bra innehåll i bloggen.
– Relevanta och tilltalande bilder.
– Kommentera i andras bloggar. Behöver inte skriva: -Kika in i min blogg. Eftersom man kan få en motsatt effekt. Kommentera något snällt, gärna mer än bara ”söt”, ”fin”, ”häftig” o.s.v. det är så folk kan hitta dig!

Lycka till med bloggen din! Kraaaam

En undran, för ett tag sen så skrev du ett inlägg om att du aldrig postar inlägg om där du är just i det tillfället just för att undvika stalkers. Har du precis lämnat det stället då du skriver att du sitter på ett fik eller restaurang? Keep up the good work föressten. Du är skitbra och bloggen är bra med
– Japp, det stämmer! Som jag sa tidigare, om jag t.ex. postar ett inlägg klockan 18:00 i Thailand så dyker inlägget upp 18:00 svensktid i Sverige. Det är inte så stor sannolikhet att befinna mig på samma plats efter 5-6 timmar jag postat inlägget liksom. Skriver inte heller ut namnet på hotellet innan jag checkat ut och undviker att berätta specifika restauranger eller platser som jag ska besöka, utan berättar senare efter jag har besökt platsen. Kan skriva: -Ska till Bangkok eller Singapore eller liknande men inte namn på de specifika platserna som caféer, restauranger, byggnader m.m.

Åker du dit ensam eller med vänner?<3 Har följt dig i din blogg i så många år(sedans du gjorde den Tv-grejjen på uppcon). Men jag tappade lite att läsa din blogg men nu har jag snappat upp den igen!<3 alltid lika roligt och inspirerande att läsa bloggen!<3 Lots of love!! <3 Tove 24 år:*
– Tack för att du följer bloggen och att du har snappat upp bloggen igen! Många har tappat bort bloggen på vägen men är jätteglad att många hittade tillbaka igen! Wihiii!
Jag har rest hit till Singapore ensam. Har velat göra en soloresa väldigt länge så nu passade jag på 😀 Kraaaaam!

imageinstasnap

Tidigare inlägg från 8:e Maj 2016:
Telok Ayer Market, 24h streetfood
Pool in the hot day

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

5 kommentarer

  1. Hej Foki!

    Själv ska jag och min kille till Thailand i början på juni och jag skulle gärna vilja ha lite tips vad du tycker man ska göra för 1 månad i Thailand, vi är öppna för förslag! Är det nåt speciellt du tycker man måste se/göra i Bangkok? Sen är vi väldigt sugna på något tivoli med bergochdalbana osv men jag har inte hittat nåt riktigt, vet du något i Thailand?

    Tack för en fin och positiv blogg! Kramar Emma

  2. Om man ska kommentera någons blogg för att få läsare till sin egen blogg kan jag dock tycka man borde skriva något mer personligt än typ ”fin”. Något som gör att man blir nyfiken på vad det är för en person som skrivit kommentaren 🙂

    1. Håller med! Som Foki skrev ska det ju vara mer än bara ”fin” liksom ^^

  3. Du är bäst Foki! 😀 Tack för att du svarade på en av mina frågor ^^ Kram!

  4. Foki, vad heter din skönhetsmärke? Vill så gärna testa dina produkter!! Det går inte att shippa dem till Sverige va? Jag kan annars be min vän i Thailand att hjälpa mig, haha.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *