Bugis Junction Shopping Mall

God dag käraste läsare!

I skrivande stund sitter jag på Sweet Monster inne i Bugis Junction Shopping Mall och dricker Choco chip milkshake. Jag hade planer på att vakna jättetidig idag men försov mig till klockan 12:00 när städerskan knackade på dörren och ropade: -House keeping.
Jag hoppade ur sängen fort som en blixt och mumlade för mig själv: -Gaah, åh nej åh nej åh nej. Eftersom det är jättemycket på schemat på alla platser som jag vill besöka idag. Ska se om jag hinner med allt. Vill inte stressa min lediga dag egentligen men det är bara idag som jag kan göra sightseeing. Imorgon har jag inte så mycket tid liksom.

Ajja, det var i alla fall skönt att sova ut. Sängen var så fluffig och magisk! Jag tror att jag ska skylla på sängen att jag försov mig. Antar att min kropp behövde ta igen lite sömn från gårdagens sömlösa natt.

Efter det här ska jag promenera till Haji Lane för att kolla efter lokala klädmärken där man inte kan hitta någon annan stans. Butikerna i det här shoppinghuset kan jag hitta i Bangkok också, känns lite onödig att släpa med det från Singapore. Hehe.

Önskar er en fortsatt underbar dag världens bästa ni!

imageimageimageimageimage instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

7 kommentarer

 1. Ser helt fantastiskt ut! Hoppas du också får en bra dag! 🙂

 2. Gud vad det ser härligt ut!! Ha en toppendag du med finaste <3

 3. FOKI
  Under ditt förra inlägg med kvällsfotona från Singapore, hoppas du läste min info om

  KEEP YOUR SEAT BELT FASTEN DURING THE ENTIRE FLIGHT
  NO LOOSE ITEMS AT YOUR SEAT THAT CAN CAUSE DAMAGE TO YOU, IF FLYING AROUND
  TURBULANCE ACCIDENTS ONBOARD 2 ASIAN FLIGHTS THIS PAST WEEK
  Pax treated at hospitals
  ——————————–
  Sooo nice Singapore Pictures. Gillar….
  Kom just på att jag gillade Singapore locals accent när dom pratar engelska.
  Låter så cute. Rätt så lik engelska accenten i Malaysia också eller? Länderna ligger ju nära varandra
  och antar att många av dem som bor i Singapore har ursprung från Malaysia.

  Gillar mixen av olika kulturer som bor i en och samma stad. Singapore är ett perfekt exempel på detta.

  Kul att se om du hittar något att shoppa i Singapore, hoppas du visar upp det om det är något som kan visas.

  Kraaam

 4. […] åkte till China Town efter Bugis Junction och Haji Lane. Hittade faktiskt inte så mycket saker eftersom jag var så tidsstressad. Jag vet inte om det är […]

 5. […] inlägg från 7:e Maj 2016: Bugis Junction Shopping Mall China town in […]

 6. Hej foki! Vore kul att veta vad du har för tankar kring ekologiska/rättvisemärkta kläder. Är det något du tänker på när du shoppar/har du några tips på bra märken?

 7. […] inlägg från 7:e och 8:e Maj 2016: Bugis Junction Shopping Mall China town in Singapore The Pinnacle at Duxton, Sky […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *