Hair uppgrade

Hej världens bästa läsare,

Nu har jag uppgraderat håret. I sista sekunden bad jag Ghee (min hårstylist) använda någon av konkurrenternas hårfärg. Jag vill känna skillnaden mellan min egen hårfärg och färgerna som redan finns på marknaden. Haha, åh vad jag experimenterar på mig själv. Tur att håret inte har fallit av än 😉

Färgen blev jättefin! Jag älskar det! Men varje gång jag kliar mig själv på hårbotten får jag alltid färg på fingrarna, det får man inte med mina färger. Intressant…

Ni som färger sådan här färger, är det vanligt att man får färg på fingrarna så fort man kliar sig på hårbotten?

imageinstasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

11 kommentarer

 1. Älskar ditt hår det är så fint<3 kramiz<3

 2. Var kommer kjolen från? 😀

 3. Jättefint! Typ blåbär och lavendel. ♥
  Jag har aldrig färgat mitt hår, så jag vet inte… men det låter konstigt tycker jag. Du borde fråga Ghee. 🙂 Och om du är orolig för att du sliter för mycket på håret så borde du kolla upp om hon har Olaplex, har hört att det ska vara en mirakelkur. Det är jättekul att titta på Guy Tangs videos på Youtube, helt otroligt hur han kan rädda hår och färga om det. Kolla upp det! ^^

 4. […] Tidigare inlägg från 3:e Maj 2016: Hair uppgrade […]

 5. Jag har länge kört med Elumen färgerna, har för tillfället väldigt likt det du hade innan, men när man är hos frissan och färgar det (går inte att köpa hem själv) så penslar de som på färgen på hårbotten vilket gör att man alltid får färg under naglarna, jag har förvisso aldrig märkt av att det kliar osv då själva färgerna är rätt så skonsamma mot håret.
  Jag gillar det då färgen sällan släpper håret. Har tex massa rosa färg som ”läker” igenom mitt lila då jag haft rosa hår i över ett år innan jag bytte till lila för inte allt för länge sedan 🙂

  1. Glömde säga att jag är fortfarande så sjukt nyfiken på din egen färg, eftersom jag inte provat någon annan crasy färg som ”fastnar” i mitt hår utan att bleka det innan. Det blir så dyrt i längden att fara till frissan med jämna mellanrum, skulle vara hur bra som helst att köpa och färga på sig själv! 😀

 6. Caroline

  Jeg har hatt rosa hår i flere år, og med den fargen jeg bruker får man farge på fingrene hvis man klør seg i hodebunnen en liten stund etter farging, dvs. fram til 1-2 vask av farget hår. Har prøvd andre merker (husker ikke navn) hvor fargen ikke sluttet å farge av på alt (fingrer, sengeklær, t-skjorter, etc) uansett hvor mange ganger jeg vasket det. Men sånn overall tror jeg det rett og slett er excess farge som blir liggende i hodebunnen, som setter seg på fingrene selv om fargen er skylt ut, og håret er tørt.

 7. Får också färg under naglarna en liten stund efter att jag färgat håret (typ hemfärg i paket som ovan. Många brands och färger) Kan inte komma ihåg om det -inte- hänt.

 8. Efter att både haft rosa och grön/ blått hår så har jag nog endast fått färg på fingrarna när jag inte sköljt ut färgen tillräckligt efter färgning eller tvätt. Annars är det bara när håret är blött som färgen kan släppa lite, men detta brukar gå över efter ett par tvättar och färger har satt sig på håret och inte bara på ytan.

 9. WOW, SNYYYGG FÄRG.
  TOTALLY LIKE……
  Tidigare idag när jag läste ditt inlägg där du frågade vilken färg vi läsare skulle vilja se på dig. så började jag skriva en kommentar
  där jag skrev mörk blå/lila färg. Så googlade jag runt för att titta på bilder på tjejer med olika blå och lila hårfärger.
  Till slut skickade jag aldrig det jag skrivit.
  Och nu ser jag att du har just en sådan färg som jag tänkte mig.
  Riktigt fin på dig.

  BILDER PÅ NYA INKÖP – DITT TIDIGARE INLÄGG
  Jättefina skor, väska, halsprydnader du köpt. Jag tycker det är kul när du visar upp dina inköp i bloggen.
  Speciellt för att du har din egen väldigt intressanta stil, så det du visar är ofta väldigt speciellt och mycket snyggt.
  Och när du handlar i BKK, så blir det delvis prylar som inte finns i Sverige, ännu roligare.
  YOU ROCK THE WORLD WITH YOUR GREAT STYLE

  Kraaam

 10. Hej. Har i några år kört med crazy färger och i börjar får jag alltid färg under naglarna, inte vackert. Men om drygt beror på att jag inte tvättar ut färgen ordentligt vet jag inte. Så svaret på frågan; ja det färgar oftast av sig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *