Håret efter 66 dagar

after66days

Nu har det gått över 2 månader sist jag färgade håret. Jag gjorde allt jag kunde att inte vara ”försiktig” med färgen för att se hur tålig den är. Jag tvättade håret ungefär 4-5 gånger i veckan, använde INTE shampoo och balsam för färgade hår och sköljde håret med varmt vatten varje gång. Jag har inte heller fyllt på färgen en enda gång.

Vi har tagit fram en wax färg för att det ska vara lättare för hemmabruk eftersom man kan använda samma färg till att fylla och fräscha upp färgen själv hemma under tiden som man lägger in håret i balsam/inpackning. Jag är faktiskt nöjd med resultatet för att det blir ganska lagom till utväxten. Om man är försiktig med färgen så kan man nog bevara den mycket bättre samt om man nu vill fylla på färgen så kan man göra det. Vissa färger går ju bort helt efter bara 6 tvättar. När jag försökte färga håret mörklila för jättelänge sen försvann allt i bara 1 tvätt.
Fick inte vår label (etikett) godkänd från början eftersom pigmenten satt kvar för länge för att vara en wax färg så de föreslog att vi ska skriva ”permanentfärg” istället men det är ju inte det vi vill. Även om permanenta färger tonas också ut med tiden. Ska få beskedet om etiketten nu i veckan så vi får se. Vill hinna testa andra färger också under tiden. Vissa färgpigment sitter nämligen bättre än andra. 🙂

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

13 kommentarer

 1. Ditt hår ser mycket friskare nu efter 2 månader i alla fall 😀 Så dina behandlingsprodukter funkar! Den nuvarande färgen är fortfarande fin ändå. Har själv färgat håret lila förut men fick en brunaktig efter bara 2 veckor. ^^ KUL FOKI!

 2. Färgen nu är också gorgeous *love* om man tar bort utväxten så skulle jag kunna tänka mig att ha din nuvarande färg haha.

 3. Fint nu också 😀 Riktigt fint!

  -39,5kg!
  Jag har snart gått ner 40kg 😀
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://hajnal.se

 4. Men vad snyggt det vart! Jättefint och härligt med bra och skonsammare färger, låter som en bra ide du kommit på. Lycka till med färgern, själv har jag svart och kan inte färga speciellt mycket färger utan att bleka. 😀 Men det gör inget, känns inte som att jag är i den åldern att bära rosa färg… 😀

 5. Spännande! Fler såna här inlägg tack 😀

 6. Så fint Foki!
  idag på bloggen kan du läsa om New Yorks bästa smörgås, såå gooooood! http://erikalindgren.com

 7. […] Tidigare inlägg från 19:e April 2016: Håret efter 66 dagar […]

 8. Hej Anchisa!
  Har en liten fråga angående din nya produkt, jag kan ha missat om svaret finns i din blogg 🙂
  Hur klarar sig kläderna om man skulle t.ex svettas mycket i sommar, eller det skulle regna etc?
  Jag har haft rött hår med permanent färg och ”färgbomb” inpackning, men kläderna blev förstörda i princip om de var ljusa och håret blev lite blött :/

  Mvh Sara 🙂

 9. Shit, så bra att det såg så snyggt ut både när det var nyfärgat och nu när det är såpass urtvättat!

 10. Hur länge till dröjer det tror du innan dina hårfärger börjar säljas?? Är så himla sugen på att testa dem. 😀

 11. Även om färgen har ändrats, är et fortfarande snyggt!

 12. Åhh gillar båda! <333

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *