Bring it on work

Världens bästa läsare,

Åh, vilken härlig dag! Vaknade skitglad eftersom jag har sett framemot den här veckan jättemycket. Jag ska strax skjutsa Mary till flygplatsen, boka biljetter till Koh Samui och sedan åka vidare för att fixa lite dokument inne i stan. Efter det ska jag åka till kontoret för att skriva grundmallen för ett till kontakt mellan mig och min partner inför vårt hår/skönhetsföretag. Min advokat är tillbaka i Bangkok i slutet av veckan så jag vill förbereda lite grann åt honom för att spara ännu mer tid.

Lite mycket på schemat just nu med olika saker och projekt men det är bara kul! Jag har delat upp olika uppgifter prydligt där jag inte blir för stressad. Allting måste göras i min egen takt. Ta det som är viktigast först, steg för steg…

Har ni en dröm som ni vill uppnå? Det gäller att bara ta för er. Jobba för det varje dag och aldrig ge upp!

image


instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

4 kommentarer

  1. Hej Foki! Ville bara säga att jag blir så glad av din blogg och så himla inspirerad! Du motiverar mig verkligen alltid till att kämpa och följa mina drömmar 🙂 <3 Kram!

  2. Jag vill starta eget företag! Men foki kommer vi få se fokiwa kollektionen?

  3. På bloggen kan du läsa om mötet med blondinbella i New York och måndags outfiten!

    http://Erikalindgren.com

  4. […] Tidigare inlägg från 18:e April 2016: Bring it on work […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *