♥ Lyckad produkt ♥

Tidigare idag fick jag ett meddelande från min underbara kollega Sofia där hon gav feedback på vår hårinpackning som hon fick testa. Jag blev såååå glad att jag inte var ensam om att älska produkten. Hon sa även: Först var jag så glad över hur lent håret blev i duschen, tycker en del inpackningar inte gör det så lent direkt. Sen var det suuuper lätt att kamma ut och imorse när jag vaknade var det hair on à fleek asså! Grym produkt!

Jag är jättetaggad över mina egna utvecklade produkter men jag behöver fler som testar! Kommentera nedan om ni är intresserad av att vara de första som testar våra produkter samt berätta också om era hårtyper. Glöm inte att fylla i mejladressen i rutan så kontaktar jag er och skickar med en enkät. Det vore kul om någon annan testar mina produkter också som inte är mina modeller, kollegor eller vänner.

På mina egna utvecklade produkter har jag satt ett stort fokus att ta fram vänliga produkter mot naturen och köparen, Organic and Eco Friendly. Inga onödiga kemikalier som är ohälsosamma för hälsan. Det är viktigt för mig/oss hur hela processen av produkterna kommer till. Från hur växterna odlas, behandlas, förpackas och hur de fraktas till återförsäljarna.

produnktrinstasnap

Tidigare inlägg från 21:e Mars 2016:
Rastat renarna
Dagen i norr

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

124 kommentarer

 1. Testar gärna! 🙂 Har rätt livlöst hår som genomgått några blonderingar. Antar att jag har rätt tunna hårstrån då håret lätt blir flygigt och måste hållas på plats av diverse olika produkter, som säkert också är skadliga för håret. Vore kul att se vad dina produkter kan göra för att hjälpa mig 😀

 2. Isabelle

  Det skulle vara roligt att testa! Jag har själv långt ganska tjockt hår med fina hårstrån. Det är i princip omöjligt att styla då det är så pass tungt och rakt. Skulle vara roligt att testa en ny organisk produkt utan onödiga kemikalier som sliter på håret 🙂

 3. Stephanie Beckvid

  Hej Foki!
  Jag hade älskat att få pröva dina produkter. Jag har en historia av att färga mitt hår och även permanentat så det är rätt slitet och jag är trött på att varje gång, behöva klippa av jätte mycket varje gång jag går till frisören för jag vill ju ha långt hår! Jag letar ständigt efter produkter som hade kunnat hjälpa mitt hår , men varje gång jag prövar något nytt, så blir jag besviken!

 4. Hej!
  Jag är superintresserad att prova dina produkter! Jag älskar precis som du att färga mitt hår i spännande färger, men mitt hår klarar det inte alls så bra som ditt… Efter all blekning och 10 år av färgande är det så otroligt ledset och behöver verkligen någonting som kan få liv i det igen. Dina produkter låter väldigt lovande och det vore verkligen en ära att få testa dem! Kram <3

 5. Caroline

  Jag hjälper gärna till att testa produkter! Har långt tjockt, hår med självfall. Slutade färga för några år sedan, men tycker fortfarande att det är slitet i nedre delen som har varit färgad & tonad. När jag använder vanliga schampon blir håret fett vid sidorna redan en eller två dagar efter. Men använder jag schampo mot fett hår torkar min hårbotten ut. Inpackningar tycker jag aldrig gör någon riktig skillnad, vissa gör håret lenar & lättare att reda ut, men inte mycket mer. Skulle vara kul att se om dina produkter gör det!

 6. Jag är superduper intresserad av att testa dina produkter! Är ute efter nya hårprodukter så detta kan vara ett bra tillfälle att testa dina! Tjock, långt, färgat hår har jag! Eftersom jag har färgat håret ett x-antal gånger så är det utslitet, kan testa använda dina produkter och se om de gör skillnad! (:

 7. Hej!
  Jag är gärna med och testar dina hårvårdsprodukter!
  Jag har skandinaviskt hår. Ganska tjockt och med naturliga lockar. Min hårbotten kan bli lite torr ibland och mjällig.

 8. Jag skulle väldigt gärna prova dina produkter!! 😀 Jag har tjockt , ofärgat hår och mitt underhår är ganska torrt och lockigt men mitt överhår är ganska mjukt och helt platt 😛 Har inte hitta några superbra produkter för mitt hår, så skulle vara superkul att testa dina!!! 😀

 9. Hej! Söker fn efter produkter som är som dina, vänliga mot både mig och miljön. Testat ett flertal utan resultat. Jag har väldigt typiskt nordiskt hår, till axlarna. Vi har egen brunn och väldigt hårt och järnrikt vatten som gör mitt hår hemskt. Det blir stora tovor bak och känns mer som hästtagel än människohår. Jag har färgat håret många år, men la av för 1,5 år sen då jag blev gravid. Hade ju tänkt få ett friskt och naturligt hår nu men det går som sagt inte så bra. Använder håroljan från MayBeauty som du rekommenderat och det funkar bra som ”räddare i nöden”. Använder nu bara naturliga shampon utan sulfater och annat kemiskt. Hade varit guld att få testa dina produkter!

 10. Är också väldigt sugen på att få testa dina produkter! Har naturligt blont och självlockigt hår (som därför lätt blir frissigt av minsta lilla fukt) som jag bleker rötterna på varje månad för att kunna färga turkost, och dessutom plattar nästan varje dag – så det tar lite stryk…
  Försöker dessutom odla ut det och har fått det till axellängd men målet är att få det ännu längre så vill gärna hålla det så friskt som möjligt medans jag fortfarande håller det turkost för jag har aldrig känt mig mer hemma i någon färg än just den!

 11. jag är intresserad!
  Jag har väldigt blekt o frissigt hår efter att ha blekt det någa 100 gånger för att kunna ha pastell hårfärger 😛
  i grunden har jag lent brunt hår 🙂
  skulle va kul o se om dina produkter klarar av att göra mitt hår lent igen?^^ har än så länge inte hittat något som funkar :O
  Kram!^^

 12. Jag skulle jättegärna vilja testa! Mitt hår är långt och jättetunt, dvs nästan omöjligt för mig att få nån volym. Förutom detta så är mitt hår så sjukt frissigt, inte ens kokosolja löser problemet… Lite slitet är det också.

 13. Hej! Jag testar jättegärna dina produkter. Jag har naturligt blont hår, som jag nu har ljusat upp lite. Är ganska fet i hårbotten och torr i längderna. Dålig kombination haha, så jag har ganska svårt att hitta bra produkter till mitt hår. Har mellantjockt och ganska långt hår! Vore superkul att testa produkterna, de verkar riktigt bra! 🙂
  Kram!

 14. Jag är intresserad av att testa. Jag har väldigt krulligt och tjockt hår även om själva hårstråna är tunna, men har en väldig volym. Det är väldigt torrt och slitet.
  Hade vart roligt att testa en produkt som inte gör så det ser ut som man har smör i huvudet haha 😛

 15. Jag vill också gärna testa dina produkter!
  Jag har tunt-normal-tjocka hårstrån men tjockt hår eftersom jag har så många hårstrån på huvudet. Mitt hår är långt (Ner till rumpan) och växer snabbt som ogräs. Det är guldblont nordiskt hår som inte färgats eller behandlats på något sätt. (Har färgat för många år sedan men det håret har klippts bort för länge sedan) Uppe på huvudet är håret fint och behöver inte mycket fukt men i längderna blir det väldigt torrt! Speciellt i topparna! Det gör tyvärr också att håret trasslar sig.

  Hoppas på att det skulle kunna gå att testa 🙂

  (Ursäkta att den här kommentaren är så sen. Läser alltid din blogg och har gjort i 7 år, men har varit bortrest över påsken)

  //Wayu

 16. Jag är jätteintresserad av att testa! 🙂
  Jag har ganska tjockt hår med lite lockar, det är dock slitet eftersom att jag just nu får håret blekt och färgat rosa.
  Jag har också väääldigt torr hårbotten och problem med eksem så jag är superintresserad av att testa naturliga och ekologiska produkter för att undvika att irritera hårbottnen så mycket som möjligt. Jag slutade till och med färga håret i mer än ett år men då det inte gjorde skillnad så började jag igen, haha. 🙂

 17. Jag testar också gärna dina nya produkter.
  Jag har så jäkla dåligt hår.
  Tunt och torrt och går av jättelätt. Vågar knappt kamma håret.
  Borde ha en kort frisyr, men försöker spara ut och det som tar 2 år för andra att spara tar typ 5 år för mig.
  Kanske kan dina produkter hjälpa till och stärka mitt hår 🙂

 18. Jag är intresserad! Har typiskt skandinaviskt hår och hy men båda är också mycket känsligare än vanligt. Är inte mycket jag kan använda regelbundet av vanliga produkter. Var jätteallergisk mot kemikalier i produkter i tonåren (har blivit lite bättre nu) och har jättesvårt att hitta produkter som funkar för mig.

  Mitt hår är ljusblont (nästan silver-blont) och ganska tunt men har många strån. Det är också väldigt glatt så jag kan aldrig locka det, det går ur efter några timmar. Det tar färg ganska bra, men min hårbotten är det som är mest känsligt..

 19. Heej! Jag är intresserad att testa dina nya produkter 🙂
  Jag har långt, mörkt och tunt hår som är en aning blonderat i topparna. Min hårbotten är väldigt torr vilket gör att mitt hår blir fett jättefort och jag försöker att tvätta det så sällan som möjligt för att inte torka ut det ännu mer. Har även testat några olika produkter, men tycker inte att nåt hjälpt så mycket. Förhoppningsvis kanske dina produkter kan hjälpa mitt hår 😀
  Kram Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *