Came home to love

God morgon älskade läsare,

Jag är hemma, oskadd och glad! Gick och la mig ganska sent inatt och vaknade jättepigg nu klockan 6 i morse. Har suttit och lekt med vovvarna hela morgonen och vinkat av Fay när hon åkte till skolan. Det är en sån härlig känsla när man kan komma hem till något… komma hem till kärleken. Jag är lycklig lottad som har någon som väntar på mig hemma, någon som jag kan alltid åka hem till, det är världens bästa känsla ska ni veta!

Annars kommer jag att vara hemma hela dagen idag, tar det lugnt och inte göra så mycket eftersom jag behöver vila upp mig lite grann efter resan. Ska nog baka lite och lagar Fays favvorätt när hon kommer hem. Låter som en perfekt plan för dagen tycker jag 😀

Vad har ni för er?

FokiBTSinstasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

8 kommentarer

 1. Välkommen tillbaka. 🙂

 2. Välkommen hem hit igen! Älskar din outfit! Du har så bra klädsmak, alla dina outfits ser så bra ut. Inte för att jag någonsin kollat in i din garderob men om jag skulle göra det skulle jag förmodligen älska den! Ha en super bra toppen dag hemma~ ♡

 3. VÄLKOMMEN HEM FINASTE FOKI,
  Kan förstå att det måste kännas härligt att komma hem till the LOVE OF YOUR LIFE, BILL.
  Tror du var stort efterlängtad.

  Pampigt dessutom att Stockholm firar din hemkomst genom att skjuta Salut med kanoner, hehe…..
  Det är verkligen ett mottagande värdigt Prinsessan Foki.

  Jättevacker på bilderna, som alltid.

  Kraaam

 4. Älskar bilderna på söta dig! <3 🙂

 5. Vad snygg du är och välkommen tillbaka!

  http://erikalindgren.com

 6. […]  Tidigare inlägg från 3:e Mars 2016: Came home to love […]

 7. Varför lagar du inte Bills favoriträtt? 😛

 8. Hejhopp! Hälsa fina Sverige från mig! Själv sitter jag kvar här i Thailand och saknar Svea. Missade att du var här men är du i BKK å har tråkigt i framtiden så hör av dig 🙂 Jag är inte värsta crazy super-fanet men du verkar vara en skön brud å jag har inte hunnit skaffa jätte många kompisar här än så vore kul å ta en kaffe/öl eller nåt 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *