Choose happiness

image

Nu har tjejerna åkt hem. Vi hade såååå mycket att prata om. Under 5-6 timmar som vi har spenderat med varandra har vi inte ens haft tysta minuter känns det som. Det har varit så himla mysigt att umgås med tjejerna och vi skrattade supermycket. Paah jobbar på heltid nu så det är mer och mer sällan att vi hinner ses men vi har lovat varandra att vi ska åka på en tjejresa bara jag och hon, kanske Bali… men ingenting är bestämt än. Sen har Goy flyttat från Bangkok så det är nästintill omöjligt att spontant träffa varandra som vi gjorde förr. Tiden förändrar vår levnadssätt men inte hur vi känner för varandra.

image

Jag sitter kvar i caféet och dricker te under tiden som jag kollar genom mitt mail, har inte hunnit göra det på ett par dagar nu. Lite senare ska jag på bio… solo! Mina vänner tyckte att jag var lite ”indie”, vet inte vad definitionen av deras ”indie” är men de var fascinerade över att jag kan göra sådana saker själv. Paah blev överraskad och sa -Känns som du är en hel annan Foki nu, sist jag kommer ihåg för 2 år sen kunde du inte ens vara själv och grät så fort du var själv trots att du var i ditt eget hem. Jag svarade stolt: –Eftersom jag inte klarade av att se mig själv svag gjorde jag mig själv stark! P.g.a. att jag var så olyckligt av att vara själv gjorde jag en vändning där en liten dutta av ensamhet gav mig lycka istället. Jag vill aldrig mer vara rädd för något, speciellt om det är mina egna känslor som jag själv kan påverka (rädsla för giftormar är dock under mitt undantag för att det ligger i min naturliga instinkt, haha).

Där ser ni käraste läsare, man kan visst göra skillnad för hur man själv vill må, det finns inget MEN eller undantag för din egen lycka, du väljer din egen lycka! Om du är olycklig och är medveten om din nuvarande svaghet så är du redan i första steget att kunna förändra allting. Kom ihåg att äkta lycka ska komma från din inre själ, inte av någon annan. OCH NEVER EVER lägga din lycka på någons annan händer. Let’s be happy!!! DEAL?!

instasnap

Tidigare inlägg från 28:e Februari 2016:
Lunch with ma giiiirls
Audrey Cafe De Fleurs

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

10 kommentarer

 1. CHOOSE HAPPINESS

  Så fint skrivet….. och såå rätt.
  Du är bara bäst Foki.

  DEAL – for sure

  Kraaam

 2. Åhhh, du verkar så mysig och söt. En stor del av mig skulle gärna vilja vara din vän <3

 3. Deal for sure! ❤️ Du e så himla klok Foki!

 4. Alltså YES YES YES! Älskar att du tar upp detta, man väljer 100% själv hur man ska må. Man väljer inte vad som händer i ens liv men man väljer hur man hanterar det! Man kan ändra sin livssituation om man inte är nöjd. Du är bääääst Foki. Kommer du ha fler fanträffar? För jag missade den du hade i Stockholm och jag känner att jag verkligen vill och måste träffa en sådan person som du, för att du inspirerar mig så otroligt mycket.

 5. Du är så inspirerande, Foki, verkligen en av de bästa förebilderna och du lyser upp varje dag med din glädje och energi! 😀

 6. <3

 7. Kloka ord om lycka:-)

  Vill tipsa om en tävling som jag har på min blogg där man kan vinna ett paket fyllt med saker till sin katt 🙂
  http://djurfamiljen.se/

 8. Så sant! Det hjälper alltid att ha en positiv inställning, och lättaste sättet att få det, är verkligen att tänka på att man själv står för sin egen lycka! <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *