#GoodHairDay

Hörrni! Vad fina och underbara ni är som lämnar så många fina kommentarer! Jag blir jätteglad när ni uppskattar mina resebilder, era kommentarer ger mig otroligt mycket pepp och energi ska ni veta! Ni är så himla mysiga.
Och en shout out alla som berättade vad den där mystiska lunchen var för något, den som jag fick från min kollega igår. Fick det bekräftat från henne också att det ska vara en vietnamesiskt rätt! Alltså, ni är så awesome! Om google misslyckas igen nästa gång så vet jag att jag alltid kan vända mig till er, Haha. 😉

Foto 2016-02-27 22 38 25

Nu ska jag äta sjögräschips och kolla på film. Min kompis messade nyss och undrade om jag vill ut och äta somtam (papayasallad) med gänget men jag är såååååå trött. OCH igår ditchade jag mina vänner när de skulle åka till skaldjursbuffé, fick en massa aptitretandebilder hela kvällen som straff. Men ibland vill jag bara ta det lugnt och vara för mig själv. Jag älskar sällskap och är världens socialaste men jag har lärt mig att älska mitt eget sällskap också. Man måste ha lite av båda liksom

Imorgon ska ja träffa tjejerna, Paah och Goy. Har inte hunnit träffa tjejerna alls sen förra gången, vi pratade lite till och från men nu har vi äntligen tid över för lite mys! 😀

instasnap

Tidigare inlägg från 27:e Februari 2016:
Floating market – Del 1 av 2
Floating market – Del 2 av 2

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

4 kommentarer

  1. Sjögräschips är så himla gott! De är dock lite svåra att få tag i när man bor i en mindre stad så jag brukar beställa dem i stora mängder från Thailaan – riktigt bra hemsida! Köpte 15 paket igår haha.

  2. Pernilla

    Vilken snygg frisyr du har. Skulle bli glad om du ville köra en v-logg hur man kan göra själv en sån frisyr 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *