So typical ma boyfriend

Haha, ”skajpade” med Bill nyss. Han är så söt så att jag vill bita sönder honom just nu. Min fina pojkvän har gått och blivit sjuk. Vet ej varför men varje gång han är lite sjuk så är han döende varje gång enligt honom. Jag såg på honom över skype när han hostade och tog i så hårt som om det vore hans sista andetag, oh lord.. att han behöver så mycket uppmärksamhet hahahaha. -Kom hem nuuuuuu, sa Bill 1000 gånger om över skype och skickade en bild ”på oss” (som ni kan se nedan) med texten: -Du och jag när du kommer hem. Hahahaha han är verkligen i en ”jag är liten” mode just nu. Jag tycker att det är sött när han är såhär ibland! Synd att han bara är såhär när han är sjuk, det vore fel av mig att önska det right? Att han är sjuk oftare 😛

foki0billinstasnap

Tidigare inlägg från 18:e Februari 2016:
Miraculous transformation

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

7 kommentarer

 1. Typiskt män när de är förkylda. Min är likadan, vi kam ha samma förkylning men han mår mycket sämre tydligen haha.

 2. ha ha ha sååå söt!! <3 <3

 3. Av nån anledning fick du mig att sakna min storebrorsa. TT^TT

 4. Så himla go 😀 Förstår du är kär!!

  – 27,4kg nu
  Ta gärna en titt hos mig;
  http://hajnal.se

 5. Haha bara fööör gulligt!
  Min japanska pojkvän är likadan, som tur var blir han typ aldrig sjuk 😉

 6. […] Tidigare inlägg från 18:e Februari 2016: Miraculous transformation So typical ma boyfriend […]

 7. HAHAHAHHA awww jag skrattade högt nu! Min pojkvän är exakt likadan. Hahaha det är så roligt 😛

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *