Miraculous transformation

Hej käraste ni,

Nu är vi back to work igen! Alla fick komma med feedback idag efter att i några dagar testat våra organic shampoo, balsam, inpackning och hårserum. Vi har kommit fram till att alla produkter är superfantastiska förutom hårinpackningen som vi måste förbättra lite till.
Hårserumet blev min favorit! Efter endast 2 dagars användning har jag redan fått otroligt skillnad på mitt hår. Ni vet, serumet som jag snackade om i tidigare inlägg där tillverkaren började dricka ur flaskan för att bevisa att det inte var några kemikalier i.
Hemligheten är bara 3 olika naturliga oljor, jag trodde helt ärligt inte att det skulle ge så mycket effekt med en gång, att det skulle kanske ta minst 1 vecka innan jag kan känna någon stor skillnad men det blev en mirakulös effekt med en gång! Håret blev inte heller kladdigt som man kan förvänta sig av oljor. En av mina kollegor tyckte dock att serumet luktar inte så gott eftersom hon är van med parfymerade produkter. För min del älskar jag både den naturliga doften och framförallt effekten.

image

Sample från hårserumet

HAIRTRANSFORM

Håret före färgningen, efter avfärgningen och under färgningen.
 

image

image

Var inte rädda nu när ni ser ränder tvärs över i mitt hår. Det är bara skuggor från solljuset. 😛

instasnap

LÄS FLER INLÄGG PÅ EN SIDA HÄR

13 kommentarer

 1. Åh vad fint ditt hår blev! 😀

  1. Tack snälla Karla <3 Kraaaaam!

 2. Buffisan

  Vad glad jag blir att du väljer att använder naturliga grejjer.
  Är så trött på allt överparfymerat. Har haft allergi mot parfym sen jag var liten så det betyder att jag knappt kan använda något som alla andra gör, tvål, smink, tvättmedel, hudkräm, rengöringsmedel, hårprodukter, deo…. allt är ju parfymerat :O samtidigt är jag glad att jag inte tål det, det tvingar mig att använda naturliga grejjer vilket i längden är bättre för oss. En bonus är att luktsinnet blir mycket bättre när man inte överstimmulerar det med parfymer helatiden =)
  Det är ju allt fler som utvecklar allergier så att välja naturligt är nog ett steg i rätt riktning och kommer antagligen bli väldigt trendigt i framtiden.
  You go girl! :*

 3. […] Tidigare inlägg från 18:e Februari 2016: Miraculous transformation […]

 4. Verkar som att ni är nära lansering nu, men det kanske är ett tag till haha. Om ni har någon före- och efterbild på när ni testat färgen på mörkt hår så vore det väldigt intressant att se!

 5. Jag skulle nästan vilja se dig ha en lugg när du har den här hårfärgen..! ^^ ♥

 6. Fint!

 7. […] inlägg från 18:e Februari 2016: Miraculous transformation So typical ma […]

 8. Så himla fint å förändring det blev. Det var något jag skulle frågA men nu har jag glömt det. Det var väl inte så viktigt då..

 9. […] inlägg från 18:e Februari 2016:Miraculous transformationSo typical ma […]

 10. en annan fråga som du skulle kunna svara på om hårfärgen slet väldigt mycket på ditt hår? 🙂

 11. Asså jag dööööör så fint det är

 12. alltså hårfärgen! 😀 älskar den! färgar det av sig mycket? Vet att när jag hade lila hår så rann det massa rosa färg från håret när jag tränade och så samt att det var färg överallt när man duschade och allt :/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *