Lavender Pastel

Mitt nya hår! Färg från min egen hårfärgsserier

image

Har behandlat håret med vårt hårserum direkt efter färgningen, kan visa före och efterbilder sen! Ska behålla de slitna topparna också eftersom jag vill veta hur bra våra produkter är när jag behandlar håret med tiden. Från och med nu kommer jag att ENDAST använda våra hårprodukter, ni måste hålla utkik om mitt hår kommer att bli någon förändring eller inte. 🙂

instasnap

14 kommentarer

 1. Men åååh, så ljuvlig!! Loving it! Vilka fler färger kommer, komma? Om du nu kan/vill berätta? 🙂
  Ha en fin dag, Foki! Kram!

 2. Snyggt! ♥

 3. Grymt fin färg! Visste inte att du hade tagit fram en hårfärg! Jättefint.

 4. Underbar färg! Men går det verkligen att rädda slitna toppar? Upp till bevis antar jag ☺

 5. […] har gått från sockervadd till sockervadd och den mintgröna färgen är utbytt mot en rosa. Foki skulle kunna bo i Enhörningscafeét och ingen skulle lyfta ett ögonbryn. […]

 6. Hej! Kan du inte visa en bild på alla hårfärger du haft, eftersom du har haft så många 🙂

 7. Så himla fint. Jag gissade faktiskt rätt två gånger i rad på vilken hårfärg du skulle ta! Förresten har jag också kollat runt lite på just denna färg, vill också ha så! Men bilden du lagt upp i ditt nästa inlägg ser det ut som en mycket mörkare lila

 8. […] inlägg från 16:e Februari 2016: Lavender pastel […]

 9. […] inlägg från 17:e Februari 2016: Lavender pastel Dagsutflykt Lite bilder från […]

 10. sjuuukt snyggt med mörare upptilll. Som en mangafantasyawesomefrilla 😀

 11. ÅÅh herre va fiiiiiint! Jag har en request på hårfärg som ni kan tillverka och det skulle vara mörk lila, där vi som har svart hår kanske inte vill göra en total make over men ändå en liten, hade uppskattat det såå mycket! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *