Belgium Waffles

Kolla! Min älskling kan!

image

Fick belgiska våfflor av Bill under vår lilla lunchrast.

Min kompis är med hennes storasyster nu under dagen medan jag och Bill jobbar innan ledigheterna över nyår. Senare på kvällen ska vi möta upp hela gänget för en mysig middag. Vad har ni för planer inför nyårsafton? Jag fick planera in en Nyårssupé och fest på Södra Teatern nu i sista sekunden. Det var inte meningen att vi skulle fira nyår i Sverige egentligen men min kompis åkte hela vägen hit från Thailand så det blev att fira här. Är det någon av er som kommer att fira utomlands i år?

instasnap

5 kommentarer

  1. Åhh vad gott!

    1. Jaaa 😀 Det var supergott! My man he can liksom, hehe ^^ Kraaaam, <3

  2. Savannah

    Vill inte klaga men din blogg har blivit sjukt komplicerad att förstå.. Din design är opraktisk och kan bara se ett inlägg i taget.. Följt dig så länge och älskar din blogg men har slutat gå in här pga att ja tycker de e helt svårt o fatta något

  3. Guuuud så gott det ser ut 😀 Hoppas att nyårsfirandet blir bra ^^

  4. Jag o lillasyster Molly firar här på Koh Jum i Thailand! ;D

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *