My friend is here!

God kväll underbaraste ni,

Bill och jag har jobbat lite grann under dagen. Senare vid 17:00 hämtade vi min kompis och nu är hon här hos oss! Kommer ni ihåg när jag berättade att min kompis från Thailand ska komma och hälsa på? Åh, äntligen är hon här! Vi har pratat om det här i evigheter men nu är hon här. Så mysigt vi kommer att ha det och jag ser framemot vår Paris och London resa supermycket.

Mary (min kompis) köpte med en massa seaweed chips som jag nu ska äta resten av kvällen. Vi ses imorgon underbara ni. Kraaaaaam! 

Mary&Fokiinstasnap

7 kommentarer

  1. Låter så kul att åka till London och Paris, speciellt med en kompis också! ^^

    1. Jaaaa 😀 <3 Ska bli så himla kul, hon har aldrig varit i Europa förut så det ska blir så himla rolig att se hur hon upplever resan ^^

    1. Tack snälla Emelie <3

  2. Första gången vi får se Mary. Hur länge har du känt henne?

    1. Hon har varit med i ett par tillfällen i våra kompis-gruppbilder & liknande 😀 Därför lägger ni inte märke till henne. Men jag har känt henne i snart 3 år! <3 Kraaaam <3

  3. Ååh vad kul, man känner verkligen glädjen hur du beskriver hennes ankomst att hon e här nu hos dej i Sverige!! 😀 Ska verkligen bli kul å se eran upptäcksfärd i London å Paris längtar att få läsa om det. <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *