Mitt barn är hemma!

Oh my gosh, jag blev överlycklig när jag såg att vår lilla Baggiz är hemma! Han låg i soffan och jamade när han hörde att jag kom in, vi hade dunder kramkalas och pratade med varandra jätteläääänge. Baggiz är världens gosigaste katt men han är absolut inte så med alla, bara med mamma (jag) och pappa (Bill). Baggiz bor hos Bills mamma vanligtvis för att han älskar att springa runt ute på dagarna och trivs jättebra i huset. Varför han är hos oss nu är p.g.a att han måste ta sin medicin och det är bara pappa Bill som klarar av att ge det till honom eftersom Baggiz brukar vara ganska bråkig och tjurig med mediciner och Bills mamma är så underbar som inte klarar av att se Baggiz lida med den äckliga medicinen.

Sist han bodde här med oss hade han en tratt runt huvudet, kommer ni ihåg det? Jag och Baggiz bondade så himla mycket då. Önskar att vi kunde behålla honom under hela vintern men vi vet att han är lyckligare av att få springa runt ute i det vilda

image


Look at me mommy!

image

image instasnap

5 kommentarer

  1. Åh gud vad charmig han är! Katter är det bästa som finns <3

  2. Åh, så söt!

  3. ”Paint me like one of your French girls!” haha! xD

    Han har jättefin tjock päls. :3 Jag vet vad du menar med medicinen, min papegoja var alltid bråkig när vi skulle klippa klorna. Bet hårt som fasiken med näbben och drog ihop tårna så mycket att vi knappt fick upp dem haha! Men tillslut gick det ju. 😉 En gång stukade hon foten när hon var för motvillig, så då fick hon smärtstillande medicin… och blev bra igen. :’)

  4. Urgullig katt! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *