More love…

Mina solstrålar! ♥

Hoppas att ni är glada och mår bra! Jag vaknade klockan 7 i morse för att hinna följa med Bem till skolan idag. Jag var bara lite nyfiken på hur hennes skola ser ut. Sen fick jag besked att hennes betyg inte var så bra i den här terminen så nu sitter vi i köket och läser på. Jag ska hjälpa henne lite grann med matte och engelska. Hon sa att hon hade svårt att koncentrera sig i skolan men hon lovade mig nu att fokusera bättre i nästa termin efter hon hade fått lite skoltips.

Jag kommer att posta ett väldigt känslosamt inlägg lite senare, min lillkusin Bem fick gästblogga här för att hon älskar att skriva och när jag läste genom inlägget i går kväll blev jag jätteberörd av det hon hade skrivit. Hon skrev om mobbningen i skolan och allmänt om alla tankar som hon har just nu. Trots att hon är bara 12 år gammal så har hon så mycket djupa tankar som 12-åringar ska inte ens behöva ha. I vissa meningar som hon skrev gjorde det verkligen ont i mitt hjärta. Är det här som händer hos många barn när man inte ser?

Vill verkligen att ni ska läsa det hon hade skrivit, för att det är verkligen en wake up call för alla i vår generation att ta ansvar för mobbningen och uppfostra våra barn (den nya generationen) till att inte mobbas och visa respekt för andra i deras omgivning.

TIll jul önskar jag mer kärlek i världen, mer kärlek för barnen, mer kärlek för mänskligheten och mer kärlek på internet

image

Årets favvotröja från OnePiece!

instasnap

8 kommentarer

 1. Jag håller med dig fina Foki. Världen behöver mer kärlek, och speciellt barnen som är vår framtid. Man kan inte kriga för fred, bara få fred genom fred, kärlek genom kärlek.

  Följ gärna min feel good blogg<3
  http://www.jessicalennfalk.se

  1. Om du läste inlägget, bara en mening eller två, så skulle Du se vem som skrev inlägget vilket var hela poängen typ.

 2. Bästa Foki ♡ Jag fick dina julklappar idag!! Åh de är så fina!! Tusen tack!! ♡
  Taggade dig på instagram så du kan se bilden där (aichan87). Kraaam och GOD JUL till dig kära Foki! ♡

 3. Åh vilken mysig bild 🙂

  Ta gärna en titt hos mig;
  (111kg nu…)
  http://hajnal.se

 4. Jag kan inte annat än att hålla med. Mobbning är otroligt hemskt och jag tror att många barn tänker mer än vad vi tror.

 5. Visste inte att de hade sånna tankar!! Måste kika in senare och läsa inlägget!! <3 <3 <3

 6. Jag gick också runt med en del tankar när jag var 12… i princip alla mina kompisar hade bytt skola, så jag gick runt i kanske ett halvår för mig själv och bara tänkte på rasterna. Hade ingen att vara med ju. Till slut tror jag rektorn började sitta med mig på lunchen, men det var bara jobbigt, haha. Jag föredrog mig själv och mina tankar framför lärarna och rektorn, haha.
  Ska bli intressant att läsa hennes text. Jag tror att vissa ”tweens” (”between teenage” typ) säkert är mer mogna och har ”djupare” tankar fast det inte märks. I våra ögon är de fortfarande barn, fast de börjar ju smått att bli vuxna. Lite i taget.
  När jag var 12 var det sån himla hets att ha push-up bh:ar (fast man knappt hade fått bröst än), gå omkring i linnen mitt i vintern och se ut som om man var 16. Jag hängde dock aldrig med på det tåget, tänkte att det var bäst att fortfarande vara liten medan man kan. Man är ju vuxen resten av livet.
  Och då fann jag några av mina bästa vänner i livet. ♥

  1. Jag menar (om Bem), minns du när hon frågade hur du skulle göra när du och Ricky hade gjort slut? Om du skulle hitta en ny pojkvän? Det kommer säkert fler frågor nu när hon blir äldre, om allt möjligt. 🙂 Man undrar minst lika mycket som när man är liten, fast om andra ”djupare” saker nu… tror jag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *