Testar nya masker

image

Så här ser det ut när jag använder FACE GEL.
Jag visste inte att jag hade så mycket döda hudceller! OMG!

image

& PORE MASK

imageimage instasnap

4 kommentarer

  1. Coola linser 😀 de passade riktigt bra!

  2. var ett bra tag sedan jag var inne på din blogg men det är ett lika stort nöje varje gång!
    du är underbar foki!

  3. Jag har varit i Thailand. Jag vill verkligen åka tillbaka dit. Om jag kommer till Thailand, vilka städer ska jag besöka och vilka öar? Och längtar du alltid tillbaka till Thailand när du är i Sverige?

  4. Jag har testat massa olika märken men fastnat för det japanska märket Meishoku’s DETCLEAR, har använd deras gel i flera år nu. Samt älskar deras My Melody edition… så söt flaska 🙂 http://ccarollinee.blogspot.com/2015/01/meishokus-detclear-feat-my-melody.html

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *