Min uppgift som storkusin

Godmorgon underbaraste ni,

Ha ni sovit gott? Efter jag hade kommit hem från mina kompisar igår umgicks jag vidare med mamma, moster och lillkusinen Bem. Vi åt stora lassar med skaldjur, pratade och skrattade en massa. Sen hade Bem en sleepover här och vi tittade på serien The Flash på kvällen. Efter Bem hade tittat på serien blev hon jättekär i Barry Allen med skiträdd för metahuman (elaka människor med superkrafter) och vågade inte gå på toa mitt i natten då hon var rädd att det skulle dyka upp elaka metahuman när hon sitter och gör sin grej. Sen kunde hon inte sova och sa att det kommer att dyka upp metahuman snart i sovrummet. Jag var sååååååå trött och hon måste verkligen sova så jag bad henne räkna från 1-100, hon lyckades inte somna så hon fick fortsätta räkna vidare på thailändska sen engelska. Det gick inte heller så jag sa olika meningar som hon fick översätta till engelska tills hon blev trött och somnade.

Nu på morgon fick jag snooza 3 gånger. Bem ville inte vakna första gången (inte jag heller, klockan var typ 7) men sen 3:e gången måste jag visa henne att även jag ska kliva upp och satte larmsignalen vid hennes öra, hon satte sig upp i sängen men ville ligga ner igen och sa: -Jag ska sova, jag ska sova, jag ska sova. Jag sa: –Neeeeeej du måste till skolan. Hon svarade med bestämt röst: -NEHEEEE! Sen knuffade jag ner henne från sängen, hahaha. Det låg en madrass och hennes enorma panda bredvid sängen så jag vet att hon inte skulle göra illa sig.

Mamma skjutsade henne till skolan nyss så jag slapp göra det 😛 Det var min uppgift egentligen men vi ska åka till Luleå och Boden idag och mamma vill att jag ska göra mig klar istället 🙂

Vad ska ni hitta på idag? Annars önskar jag er en underbar dag! 

image

Jag tog den här bilden på vägen hem igår. Den blev lite kornig då jag hade ingen stativ med mig. Men fint var det med norrsken och stjärnor på himlen! Älskar verkligen hur vackert det är här hemma.

instasnap

4 kommentarer

  1. Önskar jag kunde få se något liknande med egna ögon någon gång jag med! Vackert!

  2. Wow vad vackert! Nu när jag bor lite mer norrut än vad jag gjorde tidigare så får jag också beskåda norrsken ibland! 🙂 Men här i Sundsvall är det inte lika fin omgivning tyvärr, i alla fall inte där jag bor. 😛
    Och vilken snäll och omhändertagande kusin du är Foki! Hur gammal är Bem nu? 🙂

  3. Åååh norrsken blir så himla fint, vill med någon gång fånga det! ?
    Vet att det ska vara öppet landskap för att hitta norrsken.

  4. Vacker bild! Jag lyckades också fånga norrskenet igår, fast i Motala.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *