Friends for life ♥

Världens bästa läsare, 

Som jag berättade tidigare så umgicks jag lite med mina vänner igår, det var supermysigt! Vi hade julklappsbyte, drack glögg, julmust och åt pepparkakor. Sen pratade vi om allt och ingenting, alla hade så mycket att säga och det var kul att lyssna på. Mina barndomsvänner är de enda som får mig att känna vanlig. De tyckte om mig för den jag var då och stöttar mig för den jag är idag. Även om jag inte pratar med alla varje dag så känns det alltid som igår när vi träffas igen. Mina vänner är så underbara, jag hade tur under uppväxten som fick så fina vänner som dem

imageimage

I år fick julklapp av Miriam! I paketet låg det världens finaste ljuslykta.
Åh vad jag längtar tillbaka till vår lilla Gotland resa som vi gjorde tillsammans.

image

En av mina underbara vänner, Nettan gjorde detta till oss alla!
Jag åt upp Emelies och Evvis också, hehe 😀

image

Sen är jag också tacksam för alla nya vänner som jag har fått på vägen, Så många fina människor som jag har kring mig idag

instasnap

5 kommentarer

 1. Vilka fina pepparkakor, vad perfekt gjorda dom ser ut!
  Haha åt du upp deras?! 😀

  Hoppas ni får en fin jul tillsammans, vänner och familj. Det är underbart med rätt människor runt omkring en. <3

 2. Åh, va härligt 😀

  Ta gärna en titt hos mig;
  (Uppe på 111kg nu..)
  v. 39+0
  http://hajnal.se

 3. <3 Tack för en fin kväll vännen!

 4. Fina pepparkakor 🙂

 5. Shit vad många barndomsvänner du har kvar! <3
  Jag har återkopplat mig med en just det här året faktiskt, himla kul! ?
  Sen har jag en barndomskompis som jag redan har kontakt med sedan högstadiet. ? Falska vänner har jag fått nog av so i got rid of them. ?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *