Sharing is caring

Världens bästa läsare,

Jag vill bara påminna er om ni har frågor (även om det är relaterad till ett speciellt inlägg) så ska ni använda er av ”ask me stuff” som ligger längst ner i bloggen. Eftersom kommentarerna kommer att hamna så långt bak där jag kan missa dem, även ni kan också missa svaren från mig.

Vet inte om Elina som har ställt denna fråga sett mitt svar så jag lägger upp det här i ett inlägg också.

Screen Shot 2558-12-20 at 18.35.47

Jag ska visa och berätta lite närmare sen  om hur det funkar med min verksamhet. Hoppas att ni kommer tycka att det är kul och inspirerande

Har varit jätteförsiktigt att prata om min karriär och mitt jobb innan för att jag har alltid trott att ni tycker att det är tråkigt. Nu när jag har sett att fler och fler frågor om karriären började trilla in så är jag jätteglad då jag har ju sagt till er att jag vill att min blogg ska vara entreprenörs inspirerande bloggen. 😀

Kraaaam på er!

instasnap

7 kommentarer

 1. Tråkigt? Neeej, i dessa tider är det ju jätte bra om du kan som ung tjej inspirera andra unga tjejer att satsa på sig själva och sin karriär! Kör på, sånt behövs mer i världen C:

 2. Verkligen inte tråkigt. Jag är jätte fascinerad över din kariär. Jag tycker att det är jätte bra att dela med sig av sina jobb erfarenheter och inspirera andra unga tjejer att satsa som du har gjort. Att få veta lite mer ingående i hur det funkar med att äga ett företag gör att man kanske inte är så rädd att försöka på sig det själv. Älskar att få tips och höra dina historier om företagande.

 3. Karriären e jätte intressant att läsa om!! 😀

 4. Det är alltid intressant att få veta vilka projekt andra har, så mer såna här blogginlägg är bara nice! 🙂

 5. Absolut inte tråkigt!! Hejja dig!!
  Hoppas du får en bra start på veckan!
  Ta gärna en titt hos mig;
  (Uppe på 111kg nu..)
  http://hajnal.se

 6. Jag hade ingen aning att du intresserade dig för det Foki, tack för svaret 😀

 7. åhh Foki du är en sån förebild!! Jag har följt din blogg i många många år och jag älskar hur du blev som en förebild för mig. Din karriär är som en dröm! Allt ifrån att sprida positiva vibes till att läsa om dina äventyr och företag är så himla glädjande. I framtiden hoppas jag att jag kan bli lika inspirerande som dig till andra. Men en sak visste jag inte , att du höll på med investering! Gud vad roligt, jag som är snart en 17årig tjej som har livet och arbetslivet framför mig har vart lite borta på ett tag. När jag läste om att du höll på med investering blinkade det till i mitt huvud. Jag vill också hålla på med sånt vid sidan om när jag blir stor efter min student och när jag skaffat mig ett jobb. Kan du gärna berätta lite mer detaljerat om hur du började och hur du vidarutvecklade markhandlingen?? 🙂 Älskar dig foki, keep on going and be big!! ???

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *