Bucket List – 2016

Nu gör jag en ny bucket list på olika ställen jag vill besöka under år 2016. Det kommer inte att vara möjligt att åka till USA i en hel månad som jag gjorde nu i år men några sköna resor borde vi åtminstone hinna med. Det är ju lite annorlunda nu när jag jobbar en hel del. 😛

Under år 2015 hann vi med 7 av 10 resor på listan. Vi hann ju inte hitta bra resor till Santorini efter vi hade kommit hem från USA men vi ska ta igen det nu under 2016. Och Japan resan blev inte av nu under hösten p.g.a. att jag hade jobb i Bangkok. Annars har vi ju gjort många resor som inte stod med i listan så vi är mer än nöjda faktiskt 🙂

Bill sa nu på slutet: -Älskling, vi måste sluta resa så här mycket. Vi flyger typ varje månad… Jag orkar inte…  Hehe, min kille börjar bli gammal och har inte samma ork och energi som jag så jag förstår honom *blink blink*.

Vi pratade häromdan om vilka resor under året som vi är mest nöjda med och vi kunde inte ens välja någon specifik resa eftersom vi har gjort så mååånga bra resor. Road trip i USA, Cinque Terre, Road trip i Norra Thailand m.m.

Men nu är dags för en ny lista så att vi har något att se framemot!

Boracay

Boracay

Santorini

Santorini

Franska Riviera, Saint-Tropez, Cannes, Monaco/Monte Carlo m.m.

French Riviera

Ishotell i Jukkasjärvi (Jag var 14 år när jag besökte hotellet sist)

ice hotel jukkasjärvi


Mission: Upptäcka ett helt nytt ”unseen” resmål i Thailand

thailand instasnap

7 kommentarer

 1. Haha, jag kan förstå Bill lite grann faktiskt. ^^’ Men att ni har hunnit resa så mycket i år är ofattbart! Coolt att ni fick in så mycket! 😀
  Boracay, ligger det i Bora Bora? Haha, jag gissar bara på namnet..!

  Och nu om tidigare blogginlägg:
  * Dina lussebullar blev sååå fina! De ser nästan ut som vanliga bröd-bullar med typ solrosfrön på som man vill äta till soppa. ♥ Jag har en tenta på lördag, men jag ska nog hinna baka lite på söndag när man är ”ledig”! ^^ Man måste ha lussebullar till Lucia ju..!
  Fint av dig att bry dig om din personal i Thailand också, det blir nog jobbigt med tidsskillnaden, ja…
  * Khoen är världens snällaste som köpte skor till dig, sulorna verkar sjukt häftiga, haha! ♥
  * Och jag läste också den kommentaren förut! Så fint av dig att ta upp den i inlägget så att hon inte missade ditt svar..! Skönt att hon kände sig bättre sen. :’) (Och, btw, bra att du gillade teckningen, den tog inte så jäääääättelång tid att göra, alla små prickar tar alltid längst tid… en gång gjorde jag en teckning i svart och vitt som tog en hel sommar. Gissa om jag var trött på den sedan, ville bara att den skulle ta slut, haha! >w<)
  * Yess! Kattöronen är tillbaka! xD

  Hej hopp! ♥

 2. Vad roligt med Boracay! ^^ Är halvfilippinsk själv och har varit i landet flera gånger. Då även besökt bl.a. just den ön. Vill rekommendera El Nido/Palawan också. Boracay är ganska litet och väldigt turistigt, men bekvämt (och jättevackert såklart). Bo så nära White Beach ni bara kan, det är bäst!

  El Nido känns väldigt orört och är jättefint, men ändå turistovänligt även om man kommer närmare lokalbefolkningen där. Tyvärr får man åka bananbåt för att hitta bra sandstränder. El Nido är förresten roligare om ni vill snorkla med tanke på korallreven.

 3. Hähä *devil smiley* Ska till Boracay under 2016 januari 😉

 4. Ishotellet ska jag också besöka, passar en vinterälskare som jag väldigt bra 😀 Klarar tyvärr inte av värme så bra.. 🙁

  107 kg nu.
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 5. Jennifer

  Santorini är ett ställe jag gärna hade åkt tillbaka till, ön har verkligen sin charm! (Upptäckte hela ön med hjälp utav mopeder, även det har sin charm även om de äckligt skarpa kurvorna utan räcken ger en mardrömmar )

  Och angående Japan så reser jag till Tokyo nästa vecka, äntligen ska jag få besöka asien och uppleva kulturombytet, I can’t wait!:-)

  Resa är det bästa man kan göra och du är verkligen en lyckost som har möjligheten (genom hårt arbete givetvis) att få göra det så pass ofta 🙂

 6. Önska verkligen jag kunde åka iväg till nått vackert paradis, men det får bli när jag är oberoende av behandlingar på sjukhuset. kramiz<3

 7. […] extremt mysigt att kolla på fina bilder på de vackra platserna, sen lägger jag till dem på min bucket list och hoppas på att få besöka de platserna i […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *