Sveriges coolaste Captain Bryant!

sebbe-header

Jag vill bara upplysa er om en blogg som är inte lik någon annan och som vi saknar i bloggvärlden. Många bloggar är ganska same same, livsstil, mode m.m. Men Sebastians blogg a.k.a Captain Bryant som är pilot, sportbilsinstruktör och nu har drömjobbet hos Tesla driver Sveriges mest härligaste blogg! Det är hans passion och sättet som han skriver bloggen gör det hela så himla kul att läsa. Personligen älskar jag snabba bilar, sen har jag också träffat Sebastian och kände direkt att killen är full av positiva energi och har sååååå mycket passion med det han gör. He’s awesome!

Klockren blogg för mig och min pojkvän bl.a. Tipsa gärna om Sebastians blogg till era pojkvänner, bröder, pappor eller alla era vänner som är intresserad av bilar, fordon m.m. Nu har vi bloggar i alla kategorin för hela familjen 😀

BESÖK SEBASTIANS BLOGG →HÄR

dsc_0693-1024x685

8 kommentarer

 1. Sara - Från 117kg till 59kg

  Roligt med ett annorlunda bloggtips 😀

  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 2. reklaminlägg eller?

  1. Menar du reklam som man tar betalt för? Kan inte direkt säga att det är reklaminlägg när jag tipsar till en väns blogg 😛 Annars brukar det står: ”I samarbete med” eller liknande om det är reklam. Now you know! 😀

   Annars jaa.. jag gör ”reklam” till min väns blogg för att jag genuint vill det 😀 Hur man nu ser på saken. Jag gör ju reklam för mina maträtter och mina kläder varje dag? Eller? 😀

   Kram!

 3. Malinholms.se

  Åh vad bra blogg!

  1. JAA!! Att den är! Jag tog in honom till vår portal faktiskt då han är så himla bra!! 😀 <3 Kraaam!

 4. Vendela&Vanessa/Tvillingbloggen

  Jättefin och annorlunda blogg! vi älskar sportbilar, vår familj är på väg att köpa en Tesla, så den här bloggen ska bli jättekul att följa!! tycker Du gör alldeles rätt i att tipsa om en bra blogg, det behövs lyftas fram! kika gärna in på vår blogg, vi är två tvillingsystrar som skriver om vårt liv! http://wlaukkanens.se

 5. Förstår att du vill hjälpa dina vänner osv och hans blogg är säkert super bra.. men känns lite konstigt med hela inlägg om det 😉 känns lite reklam feeling…

 6. Ah, var inte ni och provkörde en bil för ett tag sen? Hur gick det? Ni tittade väl på just en Tesla?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *