Charity, Plan International

Ni som läser och följer min blogg vet säkert att jag är insatt i välgörenhet och håller igång min egen lilla organisation i Thailand där jag själv bidrar med genom mina egna inkomster till att förändra en liten del av världen med pengarna. Ni bloggläsare har ju inte kunnat bidra med något förutom när jag väljer att sälja mina gamla kläder ibland men det är ju inte alla som har min storlek liksom.

Vill ni hjälpa till att förändra världen?

Plan International är en global barnrättsorganisation i 72 länder runt om i världen där allt arbete utgår från FN:s barnkonvention. Plan arbetar för att stödja barnens rätt till utbildning, hälsa och skydd från våld och övergrepp, inklusive under katastrofer.

Artisten Jan Johansen tillsammans med min underbara vän Johan Larsson har gjort en låt med syftet att öka kännedomen kring organisationens arbete för barnen. Låten är skriven av Jan tillsammans med författaren Camilla Läckberg och heter You can change the world

OMSLAG_ny2(1)

Om du vill bidra ta reda på mer info hos plansverige.org och var med i kampen för barnens rättigheter.

instasnap

4 kommentarer

 1. Tycker det är jättebra av dig att du är engagerad i sånt 🙂 Jag kommer ihåg att jag donerade en summa via Fokiwa förut, har för mig att man kunde göra det utan att behöva köpa något. 🙂

  http://ninnidot.blogg.se

 2. Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland och topp 14 i Sverige! Bloggen är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min dödligt låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in och slänga in en kommentar! Kram!
  nouw.com/linneaelisabett

 3. Sara - Från 117kg till 59kg

  Fint att du gör såna saker! Underbart!

  Personligt rekord, är nu 126 cm runt magen, större än någonsin!
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  50 kg ska bort!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 4. Blir varm i hjärtat av det här 🙂

  http://www.xn--lntillbil-52a.se/basta-billan/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *