Onepiece save my winter!

image

Jag har nyss fått hem den senaste kollektionen från Onepiece! Åh, har alltid beundrat hur de har byggt upp deras varumärke. Det är inte bara deras sköna jumpsuits som jag och Bill kommer att gå runt i under hela vintern men de har också superhärliga mjukiskläder som tröjor och byxor som jag kan använda under hela vintern i alla tillfällen. Jag har ju inte varit hemma under vintrarna på 4 år nu så jag är glad att jag är laddad med snygga, varma och bekväma kläder här 😀 Winter here I come!

Vilket plagg tycker ni bäst om från Onepiece senaste kollektion?

Mössa, Tröja, Byxa från Onepiece

I samarbete med onepiece

image image image image
FASHION IS COMFORT

instasnap

7 kommentarer

 1. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

  så fint
  http://www.familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes

  1. Tack underbara du!! 🙂 <3

 2. Jag minns att de var jättepoppis i högstadiet ju! ^^ Perfekt att sitta i soffan en sen kväll och bara se en massa filmer… ♥

 3. Jag har aldrig varit någon fan av onepice men tröjan du har på dig på bilden är jätte snygg!

 4. Kan du inte börja göra typ haul när du shoppar nya kläder och sånt. Du har en så otroligt snygg stil och jag älskar ditt sinne för mode! <3

 5. Åh finaste du! Så snygg outfit! Love you <3 Btw jag har skickat ett email till dig Foki om ett välgörenhetsprojekt jag ska göra i december 🙂 Kram

  1. Jag ska in och kolla!! Kram på dig finis <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *