Sunday cleaning

Underbaraste läsare, 

Vad ska ni hitta på idag? Det är ju söndag vilket innebär att det är min favvodag så jag lyxade till med 15 ostron till lunch för att kunna vara laddad inför storstädningen som vi ska göra här i lägenheten. Söndagstraditionen brukar inte vara så här egentligen men vi kunde inte hitta en passande dag som denna till storstädningen eftersom vi jobbar under veckodagar. Städning har egentligen aldrig varit min grej när jag helst vill spendera min lediga tid som finns till något annat, men när jag väl börja komma igång så är det faktiskt ganska kul (Den optimistiska sida av mig har övertalat mig själv detta, haha). Jag älskar ju att ha mina saker i ordning och hemmet städat så jag måste ju ta tag i det själv när det finns ingen som kan göra det. Städfirmorna som kom hit gör ju bara grundstädningen som torka, diska, dammsuga och skura. Jag har ett berg av kläder, saker och smink som ligger huller om buller i garderoben, alla blir rädda och springer iväg när de ser det liksom…

Hur som helst så önskar jag er en underbar söndag finaste ni! 

image

image

image


Bilder: Red Circuit

instasnap

8 kommentarer

 1. Idag ska jag redigera massa bilder och träna lite. 🙂
  Städning är så inte kul men måste verkligen göras, jag borde också ta itu min kläd hög och mina prylar. Det blir ju så sjukt mycket finare när det är städat också.

  Coola bilder. 🙂

 2. Hej Foki
  Några gånger per år så har jag städfirma hemma hos mig, då brukar jag ta flyttstädning då tar dom överallt och bakom spis/eliment m.m. Men de ända jag göra innan dom kommer så plockar jag bort så mycket jag kan.

 3. Idag ska jag också städa mitt rum och även plugga, vilket är inte jätteroligt direkt men det är något som måste göras

 4. Idag har det inte hänt så mycket har mest vilat och lekt med min hamster Speedy! 🙂 Älskar din blogg Foki!

 5. Grymt snygga foton på dig med den megafina vita kappan…..
  Du själv är din bästa reklammodell för din egen design.
  YOU ROCK THE WORLD FOKI

 6. Foki!!! Du skulle verkligen ROCKA de här lurarna!! —> http://www.axentwear.com

  1. OMG!! JAAA!!! 😀 TACK FÖR LÄNKEN!! MÅSTE UPP I MIN BLOGG DIREKT!! BÄST ÄR DU!!! 😀 <3

 7. Wintersagah

  Foki! Jag älskar ditt hår, det är verkligen det snyggaste ever!! Du är så sjukt vacker 🙂 Jag kommenterar inte alltid dina inlägg men jag läser din blogg varje dag och tycker att du är en fantastisk inspirerande och positiv människa. Det är folk som dig som gör den här världen varm.

  Det enda jag saknar med din blogg är dina japan- och nördinlägg 😉 Vet att du skrivit att läsare inte är intresserade av detta? Jag skulle tycka det var jättekul om du la upp nåt nördigare inlägg nångång iallafall 😉

  Love from @Wintersagah <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *