4 million for a bag?!

Oh my… Jag kollade runt på olika väskor som finns på marknaden just nu för att undersöka vad som redan finns. Jag ville bara hitta inspiration på hur jag kan göra min design annorlunda. Sen trillade jag in på en Birkin väska på nästan 4 miljoner kronor! Vem vem vem vem vem köper en sån här väska?

Om ni hade pengar skulle ni köpa?

Screen Shot 2558-11-13 at 6.46.53

18 kommentarer

 1. Nathalie

  Den var snygg som tusan, men nej.. Inte värd dessa pengar oavsett hur rik jag än skulle vara 😛 ingen annan skulle ju se värdet i den i alla fall. Då kan man lika gärna köpa en kopia tänker jag 😛
  Kram http://nouw.se/naatly

 2. Magdalena

  Jag är som du, jag vill ha valuta för mina pengar.

  sååå….Never! Hade jag 4 miljoner att slänga iväg så hade det förmodligen gått till att bygga 100 skolor eller barnhem istället. Eller starta upp något spännande företag!

 3. Linda Jonasson

  I äkta krokodilskinn? Nä gud nej!

 4. Aldrig i livet! Inte ens om jag var gjord av pengar. Dessutom verkar den vara av krokodilskinn och det tycker jag är synd att göra väskor på när det kan sitta på en krokodil.

 5. men herregud nej! Kan man köpa flera lägenheter för ju haha. på tal om lägenheter, vilken mäklare hade ni i thailand? 🙂

 6. victoria

  Hej! Söker du en intressant blogg att läsa? kika då in på denna åsiktsblogg > vicilee.blogg.se

  Inlägg: tatueringar, mode, mobbning, träning, tips, mat, bröllop, med mera.

  Är tatueringar snyggt? ska brudens far ge bort henne vid altaret? Vad tycker jag om mobbning? tips på mat/jobb? tips på inredning/kläder? Jag vill inte vara den flickvännen men jag vet vad jag är värd! < allt detta plus en massa fler inlägg finns det att läsa om på bloggen!

  vi ses! 🙂

 7. Inte alls värt priset enligt mig! Sen så tyckte jag inte heller att den var så snygg. Om jag hade pengarna skulle jag använda dem till mer saker man behöver istället. Jag har nyss skapat min egna blogg och det skulle vara jättesnällt om någon ville kolla in den och säga vad du tycker! Kramis!

 8. Aldrig i livet skulle jag köpa en sådan dyr väska, inte ens om jag var stenrik. Det är ju bah onödiga pengar som jag kan lägga på annat nödvändigt! 🙂

 9. Aldrig!! Den var inte snygg och dessutom krokodilskinn 🙁

 10. Nej, den fall mig inte i smaken alls faktiskt. 😀

 11. Nä, skulle hellre rest eller köpt något jag har mer användning av! 🙂

 12. JASÅ DET ÄR SÅ´NA VÄSKOR DU DESIGNAR FOKI….
  4 MILJONERS VÄSKOR…. ok I got it…..
  lol lol…..
  Oavsett hur mycket pengar jag hade, skulle jag aldrig ge 4 miljoner för en väska. Totalt crazy ju.

  Man just för att den är så ultradyr, kan jag tänka mig att det finns en och annan kändis speciellt i USA, som köper den enbart för att flasha.

  Kardashian och Beyoncé skulle kanske vara kapabla att köpa en väska tills ig själva plus en miniversion av den här väskan till sina döttrar.

  Minns inte detaljerna, men läste för ett bra tag sedan om en massa superdyra prylar som Beyoncé hade köpt till sin dotters rum. Det var innan Kardashians dotter North West var född. Nu verkar ju även North West få det dyraste som går att uppbringa.

  Tävlar Beyonce och Kardashian kanske om vem som ger sina barn de dyraste prylarna/outfits osv, who knows…..

 13. Madeleine Johansson

  Alla bryr sig hur dyr väskan är. Är jag den ända som gråter på insidan för krokodilens skull, som väskan är skapad av. Fy fan vad hemska människor är.

 14. Nope, hade aldrig köpt den. Jag skulle säkert tappa bort den inom tre sekunder i min alldeles för stora limousin. 😛

  Måste vara en gammal väska om den är gjord av krokodilskinn… stackarn. :c

 15. Så galet konstigt så myyyycket för en väska wtf?!?!❤️❤️

 16. Jag tror helt ärligt och genuint att jag inte skulle kunna köpa en sådan väska och må bra i magen sedan. Även om det inte hade lämnat ett avtryck i min plånbok. Då hade jag nog mått mycket bättre av att ge de pengarna till välgörenhet. Det hade fortfarande inte lämnat ett avtryck i plånboken – men ett varmt avtryck i hjärtat och en varmare känsla i magen…

 17. Caroline

  Nej skulle inte köpt den eftersom den är gjord av krokodilskinn. Köper INGA animaliska produkter eftersom man bidrar och uppmanar till djurplågeri då. Finns knappt några produkter på marknaden där djuren behandlats shysst. Dom fåtal som finns är svåra att veta vilka dom är eftersom man inte kan följa hela tillverkningen.

 18. Nä hade nog som fe flesta skrivit inte heller köpt, även om jag hade pengarna, skulle köpt massor av väskor, eller inredning till huset eller välgörenhet och typ allt annat än den väskan 😛 (Den var inte direkt ful heller men inte värd så mkt pengar)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *