Lista på K-Drama 2015

Screen Shot 2558-11-10 at 1.25.11

Jag har fått frågor lite till och från om k-drama som jag tycker är bra. Jag har sett massor med bra K-drama genom åren så det är lite mycket om jag ska rada upp alla, men kan ge lite personliga tips på aktuella k-drama som är on air just nu eller serier från det här året (2015).

1. Oh My Ghost
2. She Was Pretty
3. Twenty Again
4. My Love, Eun Dong
5. Orange Marmalade (För er som tycker om vampyrfilmer/serier)

K-drama2015

Min personliga smak på koreanska serier är oftast komedi/romantik/drama. Jag älskar serier där jag kan både skratta och gråta. Bill brukar alltid säga att jag är i ”bipolär” mode varje gång jag kollar på k-drama, för att ena stunden kan jag sitta och skratta högt och bara några minuter efter kan jag ligga helt ihopkurad och gråta 😛

Jag kan hålla er uppdaterad om k-drama lite då och då om ni vill, för er som kollar på k-drama (även om det nu inte är så många av er). Numera finns allting att kolla på youtube så det är bara att söka, se till att hitta bra kvalla bara 🙂

instasnap

20 kommentarer

 1. ♥Malin Virvelvind♥

  Jag älskar kpop och kdraman och tycker det är roligt med såna här tips! ^^ <3

 2. Då kan du hälsa Bill att det inte finns något som heter ”bipolär” mode. Bipolär sjukdom är något annat som inte bör skämtas om. Jag hör gärna om du har en kommentar. Kram!

 3. Åh va roligt 😀 fler såna tips!

  Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Om du vet om någon ”hälsoblogg” du tycker väldigt mycket om eller har några egna tips när det gäller hälsan ta en titt hos mig och tipsa!
  http://hajnal.se

 4. Jag har bara sett en k-drama, en mini serie som inte höll på så länge. Och ja, Bill, man blir faktiskt bipolär när man ser k-drama! Haha, ganska sjukt egentligen hur man kan skratta ihjäl sig och sen gråta fem minuter senare.

  Jag är glad att J mår bättre också. ♥

 5. Sassy go go/cheer up
  The girl who can see smells
  Kill me heal me
  Scholar who walks the night
  Mask
  Hotel king
  Hidden identity

  Oh my gawd listan kan gå hur långt som helst. Haha 😛

 6. Tipsa om viki.com! Superbra sida för kdrama 😀 Finns ingen bättre att kolla på. Alltid bra kvalitet på videon och alltid snabba med subtitles. Finns även på många andra språk än engelska, ibland även svenska 🙂

 7. Åh älskar kdramas just nu följer jag save the family och the village. Ska nog börja se she was pretty. Många som rekomenderat den. Hwating~~♡

 8. åhh vad jag älskar She was pretty! Park Seo Joon e så himla snygg 😀 (hihi)
  Foki du borde oxå titta på Sassy Go go , den är jätte bra 🙂 och High!school love on ^^
  önskar dig en bra dag bästa Foki <3

 9. Har du MyDramaList? 🙂

 10. ohhh! förvånad jag blev att se du skrev med She was pretty 😀 följer nämligen den också!
  jag vill mer än gärna att du skriver fler grejer om koreanska draman etc! älskar det massor 😀 wiihhoooo

 11. Sassy Go Go är jättebra! Tycker jätte mycket om kdramor med skoltema + att Apinks Eunji, VIXX’s N och skådespelarna Jisoo och Wongeun är med!

 12. Tack för svar Foki! 😀 <3 /en av de som ställt fråga om tips
  En massa kramar till dig!! You're awesome

 13. Anime och K-drama kan du börja skriva mer om ^^

 14. Skulle också tycka det vore kul om du skrev lite om anime någon gång ibland, även om de flesta av dina läsare inte är speciellt intresserad av det så verkar det ändå som att en del kollar på k-drama, så varför inte anime?

 15. Elisabeth

  Jaa! Takk for tipsene, Foki! Jeg liker også å se på k-drama, selv om jeg ikke har sett så mange. Stoler på at de seriene du har anbefalt er bra, så dem skal jeg definitivt sjekke ut 😉 Men hvordan får du egentlig tid til å følge med på k-drama? Hvordan klarer du å finne en balanse mellom jobb, sosialt og rekreasjon? Jeg er selv student og sliter med å finne balansen på alt dette. Jeg pleier ikke å få så mye tid til å se på anime eller k-drama på kveldene, så hadde likt å høre hvordan du pleier å gjøre det 🙂

 16. Jag rekommenderar starkt ”My love from the star” för dig som gillar romance och drama puss <33

 17. Tack så mycket för en så snabbt repond . Och alla du rekommenderade är så himla bra.

 18. Dem bästa serier finns i viki.com. Och där fans Chinesiska, Taiwanska, Indiska, Koreanska, Thailandiska och tror mer.

  1. Aaah, jag som tyckte att namnet var bekant. Jag har försökt att kolla på serier från Viki en gång för 3 år sen när jag bodde i Thailand men då stod det att denna video är inte tillgängligt i ditt land, kan beror på deras annons-target då 🙂 Vi har annars koreanska serier/fimler på TV som man kan följa de senaste, annars laddar jag ner som nu när jag är i Sverige så fort episoderna släpps 🙂 <3

 19. […] tid att kolla på K-drama under den senaste 5-6 månaden, så min senaste k-dramalista kan du hitta HÄR. Du kommer att klara dig fint i Korea trots språket. Jag har bl.a. varit i Japan där majoriteten […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *