Eyelashes queeeeeeen!

Jag måste nog vara lösögonfransdrottning nr1 (vet inte om det är positivt eller inte, haha). Har använt lösögonfransar sen jag var 13-14 år och det är helt sjukt egentligen att ett par lösögonfransar kan ha en sådan stor del av min vardag. Jag använder 2 par lösögonfransar på 1 vecka och det är 52 veckor i ett år, detta betyder att jag förbrukar 104 par lösögonfransar varje år och har hittills under min livslängd använt ca: 1040 par lösögonfransar totalt!!!

Kan ni tänka er? Så många lösögonfransar som jag har experimenterat med genom åren. Känner mig som värsta veteranen nu som vet vilket lösögonfrans-lim som är bäst och vilka märken som är bekvämast och snyggast på ögonen. Nu måste jag utveckla egna lösögonfransar snart! Åh det vore såååå kul! Varför inte liksom? Måste notera detta till min assistent genast!

Haha, detta inlägg innehåller egentligen otrolig onödig fakta… Kanske ointressant för många men jag har såååå stoooooor passion för lösögonfransar. Lite annorlunda av mig kanske men det är min lilla lycka under vardagen 🙂

Har ni också något litet extra i vardagen som ni inte kan vara utan? 

image

Senaste nytt i lösögonfransförrådet som jag köpte från Bangkok

instasnap

8 kommentarer

 1. Åååh jag verkligen älskar lösögonfransar för att jag har så sjukt korta själv – de lixom syns knappt men med lösisar så ser min ögon dessutom större ut och det älskar jag. För min ögon är extremt små tycker jag. Då hjälper det med lösisar, hur bra som helst! Hade velat ha ett bättre lim som man kan applicera fransarna på utan att det ska komma för myclet på fransen så att det lixom inte väller över som det gör med DUO franslimmet.

  Berätta gärna mer om din lösögonfrans idé, tycker det e så sjukt spännande att läsa om! 😀

  http://peachj.se

 2. Jag använder själv inte lösögonfransar, men jag hittade en sida för ett tag sen som säljer det mesta för 1 dollar bara (shopmissa.com). Vilket låter riktigt billigt, men det ska tydligen vara bra lösögonfransar där också. Och att höra hur många du använder så kan det vara värt att titta upp sidan? Frakten till sverige är inte heller så dyr så det är helt värt det!

 3. Flizan :3

  Vilka fransar och lim tycker du är bäst då? Vill jättegärna få tips! 😀

 4. Aldrig använt lösögonfransar men skulle vilja testa!! Dela gärna med dig av dina tips 😀

 5. annzofie

  Av en slump läste jag din blogg.
  Har använt lösfransar i 4 år mon stop. Inte en dag utan. 2 fransar per vecka… beroende framkallande. Men även en arbetsskada då jag e makeup artist

 6. Vilket är bästa limmet då och bästa fransarna då? 🙂 Av de som går att få tag på i Sverige

 7. Silly Me

  Jag önskar att jag hade tålamod med lösögonfransar. Det är så fint!!! Jag kan kanske få en kurs av dig. 😛

 8. Att du inte förlängerf ransarna? Mer sovtid på morgonen om du slipper dra på fransar 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *