Ny leksak!

Direkt när vi kom hem från Thailand möttes vi av post-avi från Teknikmagasinet. Vad som låg i lådan är helt magiskt! Har gått och vänta på dronen jättelänge tills den kom in i lager igen. Den här dronen kommer att filma mina v-logs och coola videos nu framöver. Vi har testflugit den under hela helgen och tidigare idag var Bill ute och imponerade på ungarna på gården haha.

https://youtu.be/yreLSsoxQWA

Sen jag fick hem dronen har Bill varit fastklistrad vid den hela tiden. Jag tror att det här måste nog vara världens bästa julklappstips för pojkvännen! Har aldrig sett Bill så är ivrig och glad! Han blev som 15 igen 😛 Haha så sött!

image

image

image

Här är länken och info till dronen.

P.s. Kolla in coola halloween-linser som teknikmagasinet har fått in! DAMN! MÅSTE HA!

9 kommentarer

 1. Jag älskar dig foki!
  Din blogg är bara för fantastiks!!!

 2. Hej foki igen.

  Jag ska till Thailand nu i december och tänkte göra något nytta för engångs skull. Jag tänkte på att besöka ett barnhem och dela ut lite behövande saker då jag alltid velat göra det men inte haft tillfälle. Men nu när jag ska åka ner dit själv i 5 veckor tänkte jag göra det jag alltid drömt om.
  Har du förslag på vart jag borde ta vägen då?
  Vart som är som mest behövande?
  Jag vill verkligen göra det då jag sett i din blogg att du har gjort det flera gånger och känner att jag också vill göra som dig att dem barnen behöver det.
  Skulle vara tacksam över svaret.
  Kramar
  Charlie

 3. Oj vad så spännande det ser ut med drönaren.
  Kan tänka mig att Bill tycker det är superroligt. Teknikprylar är ju dom flesta
  killars dröm. Intressant att se hur resultatet blir när den skall filma.
  Förstår inte riktigt hur det funkar… vänta lite, tänk, tänk, tänk…
  Ok, man har en liten filmkamera som sitter på drönaren,
  så skickar man upp drönaren i luften och styr med remote kontrollen
  hur den skall flyga runt, och sätter av och på filmningen ifrån
  kontrollen. Så ungefär kan jag tänka mig att det går till.
  Rätta mig om jag har fel…

  Säg mig Foki, vad var det för barngrupp som tittade på vid testflygningen.
  Tillhör de ett stort dagis/förskola i närheten, eller var detta någon enstaka liten specialgrupp från en mindre enhet? Kanske hemspråk eller extra svenskklass eller något annat?
  Bara undrar…..
  Everything happens for a reason, saying no more….

 4. Wow, styrs den med surfplattan? Roligt när det kommer så mycket ny teknik nu för tiden som även vi vanliga döda kan använda haha. 😛 Har du sett den söta lilla Star Wars-roboten som man styr med sin smartphone? BB-8 heter den, verkligen huuur söt som helst. Tror den också finns på Teknikmagasinet. 🙂

 5. Men åååh en sådan har jag velat ha ända sedan de kom ut med en sån. De är ju så sjukt coola juh, så häftiga! 😀

 6. Vilka sötisar! Om jag var lika liten som dem skulle jag också vara nyfiken! ^^
  Kom på att tänka på en video jag såg för nån vecka sedan med en norsk älg som mötte en drönare. :3
  https://youtu.be/enBZ6J7fUkE

 7. Ingo pappa med Dottern Matilda

  Har en likadant drönare med iphad hur roligt som helst.Kan förstå att bill blev 15år och det blir jag åxså.Matilda tycker den är askul att köra… 🙂

 8. enläsare

  Drönare (på svenska), menar du?

 9. Hej! Vilket underbart klipp! Dock säger jag detta i välmening tilll dig, men lägg aldrig ut filmer eller bilder på barn vars föräldrar du inte frågat om lov. Du kan aldrig veta oom det finnns några hemliga identiteter i gruppen eller av någon annan anledning som de vill att barnen inte ska filmas och läggas upp på internet. Jag tänker speciellt eftersom du har en sådan stor blogg!

  Hoppas du förstår min tanke!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *