Late night, early morning

Världens gladaste hej! 

Har ni sovit gott? Vad gör alla idag? Jag gick till sängs först vid 3 i natt, jobbade hela dagen och natten. Gjorde en liten jobbhörna bland min packning här hemma som jag ännu inte hunnit städa undan, snart en vecka sen lixom… Igår hann jag svara på en massa mail (ligger efter fortfarande), gjorde en liten intervju med veckorevyn, skickade in förslag på väskdesign inför min kommande väskkollektion, hade skypemöte om min hårfärgserie och sen satt jag under hela kvällen och natten med att göra utkast till en hemsida till det ena bolaget som ska lanseras innan nyår.

Vaknade supertidigt i morse eftersom jag såg fram emot att fortsätta med jobbet som jag lämnat när jag gick och la mig sen har jag hunnit läsa alla svar från er läsare som jag mailade igår. Har inte hunnit svara till alla än, vill inte svara nu när jag har så mycket jobb i tankarna. Hehe, men håll utkik sen under dagen underbara ni!

Här är några underbara meddelanden som jag fick:

Screen Shot 2558-10-20 at 16.34.12Screen Shot 2558-10-20 at 16.33.22Screen Shot 2558-10-20 at 16.33.56Screen Shot 2558-10-20 at 16.27.58

YOU GUYS ARE MY WORLD! ♥

IMG_9265instasnap

7 kommentarer

 1. Det är helt sjukt att du gör detta! ❤️❤️❤️<3

 2. Snälla Foki kan du inte göra ett bildkollage med alla häftiga hårfärger du haft genom åren? 😀

  1. Bra idé! 😀

 3. Madeleine Johansson

  Har du inte ditt blå hår kvar? Jag älskar det, vill se fler vackra bilder 🙂 Likna en porslinsdocka.

 4. Spännande med dina olika företag.
  Ser fram emot att läsa mera när du kan berätta…..
  Kul och intressant att kunna göra sin egen grej.
  Testa gränserna, se vad det blir av det, hur långt det kan gå.

  Beundrar dig, din företagsamhet, kreativitet, energi.
  Duktig du är!
  En inspiration för andra.
  Tänka utanför ramarna.
  Testa sin förmåga, starta eget företag.
  Förverkliga sina drömmar.
  Gå sin egen väg.

  Bra jobbat Foki
  DU ÄR BÄST

  Kraaam

 5. Haha, norrmannens (norskans?) svar var ju bara för härligt! ^^

 6. Hej Foki! Jag ligger och funderar på en sak… du har ju jobbat hårt för att vara där du är idag,tjänat pengar, hafr möjligheten att resa & kanske inte tänker på vad saker kostar. Jag är 25 år om 2 månader, arbetslös, magknip pg.a att jag har ingen som helst aning om hur jag skall betala min hyra..eller räkningar.. Så psykiskt påfrestande. Nu skulle jag inte ta upp det här för att du skulle tycka synd om mig, men jag vet ju att du skänker mycket till välgörenhet & sådabt.. Funderar du ibland på oss människor i sverige, typ i min sits? Alltså att du uppskattar det du har & byggt upp? 🙂 Det skulle jag gjort. Så roligt att se hur du jobbat & byggt ditt eget ”imperium”. Hoppas du får en härlig onsdag!
  Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *