OUCH!!

Ni vet hur mycket jag färgar håret och det är ingen hemlighet att mitt hår inte är 100% helst friskt. Det är ett pris som jag är villig att betala för att få mina godisfärger. Jag är medveten om att jag får behandla håret en massa och att det kommer att ta minst en månad innan mitt hår se bra ut igen.

Något som hjälpte mitt hår på traven jättesnabbt var Morroccan Miracle. Var jättenyfiken på hur effektiv oljan var så jag testade oljan på håret direkt när mitt hår blev som värst. Jag skrev ju om oljan för ett par veckor sen och älskar den verkligen. Glad att den är mirakulös bra så att mitt hår inte ser alldeles för risigt ut. Ni som vill testa oljan kan använda min rabattkod fortfarande (Fokihair – 30% rabatt) ♥

Så här såg håret ut innan oljan:

Photo 2015-10-16 12 22 49

Ni får gärna hålla ett öga på mitt hår för att se utvecklingen av resultatet själv. (Mitt hår idag)

IMG_3885

Älskar mitt nya hår, även om jag måste underhålla det varje dag ^^

instasnap

6 kommentarer

 1. Alltså det är såå snyggt men såå trist att det blir så slitet, en vacker dag är det kört och det går av helt till priset av dom coola färgerna, då kommer man inte tycka att det är värt längre. MEN jag hoppas innerligt att det inte ska behöva hända dig. Kanske du har bättre kvalitet än mig, kanske du klarar dig om du tar hand om det riktigt ordentligt. Håller tummarna, för det är verkligen så snyggt. // http://lamadre.se

 2. Foki! Vad skulle du tipsa om för färg att färga som första färg? Då menar jag alltså fina godisfärger hehe, inte typ blont, brunt etc. För tillfället har jag färgat svart hår, men har börjat bli lite nyfiken av att färga någon crazy color. Men har ingen aning vilken jag vill ha.. kanske rosa, lila eller blå. Meen vet du vilken man kanske skulle börja med? Som skulle vara snygg och bra.. :3

 3. Angelica

  Du är fortfarande ung, det kommer en dag när du inte vill leka lika mycket med håret 😉 Då vill man bara ha det naturligt och frisk. Åh ja tack! (säger en som färgat det mkt och som tyvärr fått betala för det)

  MEN till oljan då.. Jag har köpt oljan men alltså jag ser inte alls den wow:iga resultatet som du verkar få?? Funkar den bara på särskilda hår? Långa hår? Kan du inte skriva mer om detta? Kanske göra en video när du sätter i oljan, hur du gör.. Som jag förstår det ska man applicera i topparna i fuktigt hår. Jag har axellångt hår och tycker det är svårt att applicera bara topparna men har man i mer så känns det som håret blir fett istället. Nä vette fan om det finns någon mirakulös olja för mitt hår alltså… ;(

 4. Du skulle behöva några behandlingar med olaplex! Oljor hjälper inte alltid men tror definitivt att olaplex skulle hjälpa dig 🙂

 5. Heej bästa Foki 🙂
  Jag har en kort fråga – Var har din ”Fråga mig” spalt tagit vägen? Har en ganska komplicerad fråga som jag gärna skulle vilja dela med mig utav, och få dina åsikter och tips på, men hittar ingenstans att fråga. Kraaaam!

 6. Hej bästa Foki!
  Beställde oljan direkt! Hoppas den funkar på mitt hår också.
  Kan du snälla fixa rabatt på the incredible facemask? Är så nyfiken på att testa den.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *