Million pictures!

Vi har tagit jättemånga bilder men har inte ens hunnit gå genom alla. Sen det här med att jag ska filma varje dag var nog liiiiiiiite för optimistiskt. Hann inte ens ta fram kameran när det blev filmtillfällen. Lite synd faktiskt då jag vet att det kan vara ganska intressant att fånga dessa ögonblick på video men jag glömmer bort det när jag väl är in action eftersom jag blev så inne i det jag gör för tillfällen.

Tre veckor i Thailand gick blixtsnabbt och jag ångrade lite att jag inte stannade där längre. Det är tusen saker kvar som jag måste göra känns det som. Men det är okay, jag får jobba ikapp det sen från distans. Tur att mamma ska till Thailand om lite mer än 1 vecka så hon kan hjälpa till lite med det som behövs. Mamma är min hjälte!

Ajja, nu ska jag under veckan lägga upp bilder från minneskortet lite eftersom. Just det, har fortfarande kvar bilder från Italienresan också! Haha, jag reser så tätt intill varandra så jag hinner inte ens förmedla bilderna i lugn och ro.

imageimageimage

Lite bilder från resan tillbaka till Bangkok från Koh Lipe.
image image image

instasnap

1 kommentar

 1. Härligt med bilder från era resor.
  Kollar in fotona och reser i tanken.
  Behövs nu när det börjar bli mörkt och kallare här i Sverige.
  Allra helst skulle jag vilja gå i ide och vakna upp på våren igen.
  Men allra bäst vore ju förstås att resa bort till värmen över vintern.
  Nästa vinter kanske…. let’s see.
  Diverse plikter f.n. så just nu kan jag inte resa bort längre perioder.
  Patience……

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *