Travel come with a price

Godmorgon på eftermiddagen! 

Jag lyckades vakna i tid idag (trodde jag), kring 8 på morgonen men kunde inte hålla mig vaken så jag somnade om igen och vaknade först nu. Giiih!

image

Idag ska jag inte göra så mycket, bara tvätta! Ska bli så himla rolig att tvätta min egen tvätt, haha 😀 Sen ska jag läsa genom och svara på alla era kommentarer under dagen/kvällen!

Vi hörs och ses sen! Älskar er!

instasnap

9 kommentarer

 1. Vad är det för flygbolag ni åker med? :O

 2. Jag hade rätt om vilken hårfärg du skulle välja 😀 passar jätte fint!

 3. Jag vaknade 4:45 så att jag kom till Uppsala kl 8 och sen kunde plugga två timmar innan föreläsningen. Har en del kapitel att läsa som jag inte hunnit med än. Blir en hel del såna tidiga mornar när man bor i (utanför) Stockholm och inte kommer in på sitt förstahandsval (Karolinska Institutet i Solna/Huddinge). .__.

  1. Eller, tja, kommer fram till Uppsala 7:35, men är framme i mitt campus-hus ca 7:50, så typ klockan 8.

 4. Hej! Var inne på din väns nya blogg, han som du känt i 1 och 1/2 år. Och jag såg en bild på er där Du log med tänderna. Och det slog mig, att jag typ aldrig sett dig le med tänderna men jag måste säga WOW! VILKET SMILE. Hoppas du ler mer med tänderna, det är vackert och smittande! Fina du. Ha det bra!

 5. Amanda Forsman

  Åh så fin hårfärg 🙂

 6. Erica - Stugan på fjället

  Låter som en härlig dag!
  http://www.stuganpafjallet.se

 7. Snygg hårfärg! Du passar verkligen med den <3

 8. Hejhej! Allt bra med dig? Jag har en liten fråga, jag å familjen ska på semester till Thailand, kamala beach, till julen, tror du 2000kr skulle räcka om man ska typ köpa massa drinkar ,och kanske shopping? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *