This is love

fokiandbill

Jag är så lycklig och känner mig osårbar när jag är med Bill. Det är något speciellt med honom som får mig att må så här underbart. Jag satt och tänkte på det när vi hade en mysig middag tidigare på Red Sky. Bill visade mig hur jag ska älska mig själv mer, han gav mig en bekräftelse som jag aldrig fått uppleva tidigare. Med honom får jag aldrig höra att jag är ful, att jag inte räcker till, att jag måste operera mitt käkben, min näsa eller mina bröst. Han kräver inte något annat ytligt från mig än min kärlek till honom. Han säger att jag är vacker varje dag och tittar alltid på mig med hans fina turkosa ögon som om det vore sista dagen vi ska vara på denna planet. Han säger att han är lycklig som har mig och vill inte att jag ska ändra på mig själv. Han påminner mig varje dag att han älskar allt med mig. Är inte han underbar?

Jag har hållit detta för mig själv och undvikit att prata om det här då jag skäms över det så himla mycket. Men jag har känt under en väldigt lång tid för mer än 2 år sen att jag inte fått vara min egen person. Jag har oftast fått höra att jag är korkad, dum, inte räcker till, min hy var inte tillräckligt perfekt, min kropp måste vara si och så, mitt hår måste vara på ett viss sätt, jag är inte bra nog, jag fick inte ha egna åsikter och fick aldrig säga emot.

Är lite arg och irriterad på mig själv just nu av att tänka på hur jag kunde se ner på mig själv där ett tag. Hur jag kunde ta allt shit som jag har fått höra. Hur kunde jag låta mig själv bli styrd av en annan person.

Jag är faktiskt glad ändå att min positivitet lyckades hålla mig uppe och att jag inte gick snett och ändrade något på mig själv eftersom jag faktiskt är nöjd med mig själv (förutom mitt längdkomplex då, haha). Jag är starkare än nånsin och är tacksam att jag hittade ut till något som är vackrare. Jag förtjänar det bästa och det gör ni alla också! Och jag är världens lyckligaste som har Bill som en av mitt livs största inspirationer!

Kom ihåg att ni måste älska er själva och ni alla förtjänar det bästa av det bästa!

instasnap

26 kommentarer

 1. Foki, din hyllning till Bill och vad han betyder för dig, såå fint skrivet.
  Faktum är att det ofta lyser igenom bloggen att Bill är en väldigt
  speciell kille, med tusen och en goda egenskaper.
  Det märks att ni har det bra och kul ihop.
  Tycker i verkar passa helt perfekt för varandra.
  Såå glad att ni två har mötts och blivit ett par.

  Visst är det viktigt att man accepterar sig själv så som man är
  och framför allt att man accepteras av sin partner/vänner.

  Det finns visserligen en och annan som är helt perfekt, inifrån och ut.
  Men de flesta av oss är inte perfekta, en del skulle själva föredra att något på utseendet vore annorlunda. Men man måste lära sig att acceptera sig själv som man är och accepteras av andra.

  ALLRA VIKTIGAST TYCKER JAG INTE ÄR HUR MAN SER UT,
  UTAN HUR MAN ÄR SOM PERSON:
  -SNÄLL
  -JUSTE
  -ÄRLIG
  -OMTÄNKSAM
  -EMPATISK
  med mera….

  Foki och Bill, ni är BÄST, finaste paret.
  Keep taking good care of each other

  Kärlek till er…..

  1. ÅÅÅh, undebar! Du är så klok! Den här kommentaren gick rakt in i mitt hjärta då du har så rätt! <3 Kärlek till dig!

 2. Åh det var väldigt fint ^^
  Jag har inte heller gillat mig själv och försökt ändra p.g.a. andras åsikter.
  Sen efter några blev jag mig själv fast även mina föräldrar inte tyckte om hur jag klädde mig för att jag är intresserad av gothic stilen och emo stilen, lite blandat men på mitt eget sätt min egen stil och sen är det många som vill att jag SKA skaffa en kille för att jag är 22 år gammal och mitt ålder börja säga att jag måste ha en men det tycker inte jag ^^
  man kan inte plocka bara någon.
  Det är så fint att ni har varandra att inspirera.

  Sen har jag en fråga vad använder du för kräm eller jag vet inte till ditt hår? för färgat hår så det inte sliter och att man kanske blir utan hår tillslut haha xD

  1. Du har all rätt att vara precis som du vill och få trivas med själv då du kan utveckla dig själv också. Du få testa på och känna efter vad som är din lycka. Begränsa inte din frihet! <3 Sen när det gäller kärlek så kommer det när det kommer. Man ska aldrig tvinga sig fram till något. Bästa kärlek är när den kom helt oväntat.

   Om hårprodukten så kan du gärna kika in här: http://www.fokis.se/2015/10/03/moroccan-miracle-is-here/
   Kram och kärlek till dig!

 3. år*

 4. Ingo pappa med Dottern Matilda

  Helt underbart skrivet.Vi ser åxså skillnad via bloggen och ditt sätt att skriva och du mår mycket bättre än vad du har gjort tidigare.Bill var nog mening med det hela och som Ängel från ovan..

  1. ÅÅh, vad underbara ni är <3 Tack underbara ni! Hoppas att ni mår bra och ta hand om er! <3 Kraaaam!

 5. Jag fick alltid en obehaglig känsla när jag kollade på videos med dig och Ricky. Tyckte att han kändes elak mot dig t.o.m i videon (och hur han då bakom kameran tänkte jag). Alla kommentarer löd ”åh ni är ett sådant perfekt par”)..?! Vilken tur att du träffat Bill, han verkar underbar mot dig. Och jag hoppas att det ÄR så (och inte bara ser ut så)! För du skrev alltid att du var så lycklig med Ricky också.. Men Bill verkar vara en gentleman. Håll hårt i varandra <3

  1. Det kändes bara naturligt att jag inte säger allt öppet då jag var i ett förhållande med mitt förra. Men något som jag vet är att jag aldrig skriver sådan här inlägg om honom på samma sätt som jag gör med Bill. <3 Jag är genuint lycklig nu och kommer aldrig att gå tillbaka till något som innan. Eftersom du kunde känna att något inte stämde tidigare så kan du nog känna hur lycklig jag är genom mina texter 🙂 Tack så himla mycket för din kommentar Anne! Betyder otroligt mycket för mig! TACK! <3 Kram kram!

 6. Så kul att det har vänt för dig till någonting bättre! 🙂
  Med tanke på ditt längdkomplex ville jag bara skriva detta citatet:

  Heck yes I’m short. God only lets things grow until they’re perfect. Some of us didn’t take as long as others.

  😉 även om man inte tror på någon Gud så tycker jag att det är ett stärkande citat och hoppas att citatet ger dig lika mycket som det har gett mig 🙂

  1. Awwww, vilket härligt citat!!!! You rock!!! <3 Tack för din kommentar!

 7. Jenniey Love

  Så fint skrivet om Bill och skönt att du äntligen kan vara dig själv utan att någon klandrar eller säger elaka kommentarer om din kropp. kramiz<3

  1. Jaaa, jag är så lycklig lottad att jag kan uppleva den riktiga lyckan idag. Kram på dig finaste!

 8. Anneli Österlund

  Att bli nertryckt av någon successivt är något man inte märker själv när man är inne i förhållandet. Har varit där själv under många år. Tog lång tid att komma tillbaka till ”detta är jag”. Fortfarande än idag (efter 20 år) kan jag falla tillbaka till osäkerheten men det går fort över då min man hojtar till.
  Måste beundra ditt o Bills förhållande. Så unga o så kloka. Så fantastiska med/mot varandra.
  All lycka i fortsättningen.

  1. Eller hur, jag kommer ihåg hur jag bet ihop dag för dag. Jag grät tårar efter tårar, tittade på mig själv i spegel och frågade mig själv varför? Jag kände mig liten och nedtryckt. Jag hade inte den förtroende där jag kunde stå på mina egna ben, han tog bort det från mig. När jag lyckades bryta mig loss från allt uppstod det hämnd och otrevligheter men jag bet ihop, brydde mig inte vad andra trodde och tänkte. Hur många främmande människor anklagade mig att jag är si och så. De ska bara veta vad jag hade gått genom. Jag är glad att jag tog detta beslut trots att jag vet alla konsekvenser från hotet.

   Åh vad jag är tacksam och glad för idag. Tack för din kommentar! Betyder otroligt mycket för mig. Kraaam <3

 9. Kan inte skriva så mycket eftersom jag måste skriva en del skolgrejer, men:
  jag hade dragit på en gång. Aldrig att jag skulle vara med nån som klankar ned mig pga mitt utseende, det kan jag göra själv alldeles utmärkt! Mina egna hemska tankar räcker. Vill man ha en k-pop artist så får man leta efter en, inte komma till mig. >.>
  Starkt att bryta dig ur! ♥ Kan inte ha varit lätt, jag skulle säkert börja tänka på att jag är ful och ingen skulle vilja ha mig om jag gjorde slut… fast du är ju så ung, så det var ju tur att du hittade Bill! ^^ ♥

 10. Du är så himla stark Foki! Att ta sig ur ett sådant förhållande som du beskriver är fruktansvärt svårt, för samtidigt som personen sårar en så är man liksom beroende av den. Det krävs sjukt mycket styrka att bryta sig loss från en person som behandlar en illa och jag är så himla glad att du lyckades göra det! Alla förtjänar någon som ser det bästa hos en. <3

 11. Usch vad tråkigt Foki att läsa att någon behandlat dig så förut. Jag hoppas du verkligen förstår att allt det där du var med om inte är sant och att du har kunnat lagt allt bakom dig. Du verkar vara en väldigt fin, omtänksam,positiv och glad människa. Vi ska omge oss med de som älskar oss för dem vi är 🙂 ta hand om dig!!

 12. Så fint, Foki! Du förtjänar all lycka och all glädje. Det gör alla människor.

  Önskar er all lycka och kärlek framöver. Och hey: Du är jättefin, precis som du är! Jag är ingen som brukar kommentera, men det tycker jag du förtjänar att höra. Vill även passa på att ge dig mycket, mycket credd för en lättläst, rolig, innehållsrik och ”laidback” blogg där man kan försvinna från sin hektiska vardag i några minuter.

  Tack! 🙂

 13. Underbart att läsa Foki! <3

 14. Det är äkta kärlek! Bill är nog absolut som du skriver, den där rätta som gillar dig för du är du oavsett! Ni är fina

 15. Vad stolt och glad jag känner mig för dig. 🙂 Jag är så glad att du är lycklig. Och som någon kommenterade ovan så kunde man ibland märka i vissa videoklipp hur Ricky inte alltid var så trevlig mot dig. 🙁 Speciellt ett klipp när du lagade mat ihop. Det känns lite skrämmande när jag tänker på om man någonsin är i ett förhållande, hur kontrollerade en person kan vara, eller hur mycket en person kan påverka en utan att man märker det, förrän man gjort slut.
  Jag skrev även ett mejl till dig för någon månad sen om frågor om dina linser. Vart är det du köper dom ifrån? Sen undrade jag också om vad man ska tänka på om man vill köpa blåa linser (har så naturligt mörka)? Har för mig att du har något inlägg om cirkellinser man kan inte hitta det..

 16. Ush att någon ens har mage att säga åt någon annan att den borde förändra sitt utseende! Blev ledsen när jag läste detta men glad att du hittat någon som älskar dig för den du är och att framförallt du älskar dig själv för den du är. Yta är bara yta och att omge sig med människor som ser ända in i ens själ under ytan och tar en för den man är är det finare man kan få:)
  Massor mer kärlek till dig <3

 17. Åh, vad glad det gör mig! Alla förtjänar äkta kärlek, där man tar fram det bästa hos sin partner istället för att trycka ner, där man alltid lyfter varandra och där man tillsammans är starkare än vad man är själv! Dit kommer man aldrig om man försöker förändra på varandra. Man ska hitta någon som gör en själv till en bättre människa 🙂

 18. Jag är så glad att du har hittat en person som gör dig starkare för varje dag istället för att dra ner dig! Jag gick själv ur ett förhållande för snart ett halvår sedan där en person bara drog ner mig hela tiden och fick mig att gråta varje dag. Men så hittade jag min prins Och jag ser det såhär – Hade jag inte träffat den här ”dåliga” personen så hade jag inte uppskattat min nuvarande pojkvän lila mycket. Det är lätt att ta varandra för givet men när man har något värre att jämföra med så blir varje liten gest underbar. Ni är så gulliga! Kram

 19. Åh förstår verkligen vad du menar med att ha levt i ett destruktivt förhållande och att man skäms för det. Hade också en kille som jag var ihop med i flera år och det tog så lång tid att förstå att jag verkligen faktiskt blev väldigt illa behandlad och att han alltid egentligen fick mig att känna mig otillräcklig, att jag inte var snygg nog, och för att jag skulle vara en ”bra tjej” (vad det nu betyder) så blev det liksom ändå på hans villkor. Och det tog så lång tid att komma tillbaks till att få vara mig själv igen. Det gick liksom inte ihop att jag som ändå ville vara stark och såg mig själv som stark, kunde ändå ha blivit så otroligt nedtryckt av min pojkvän som ändå påstod att han älskade mig.

  Det gör mig så himla glad att du är så modig och ändå skrev ditt inlägg, jag tror det är många som känner igen sig och jag applåderar att du, jag och många andra är så jävla starka och har tagit oss ur detta <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *