New hair coming soon!

MINA SOLSTRÅLAR!

VET NI VAD?! Jag har nytt hår på G just nu! Vaknade klockan 6 i morse och har suttit här hos min hårstylist sen dess. Om ett litet tag ska jag ha lunchmöte här i hårsalongen under tiden som jag fixar håret. Gäller att multitaska nu när det är så lite tid kvar här. Hehe, jag vill ju hinna med allt. 😛

Vilken färg tror ni att jag kommer att göra den här gången?!

hairfokicolorinstasnap

14 kommentarer

 1. Lila! 🙂

 2. Lila eller brunt. Men vad du än gör, snälla klipp inte håret! Alla gör samma sak hela tiden, kan du inte bara fortsätta vara din egna person. 😀 Känns så borring att läsa på vart enda blogg att alla ska klippa sig korthåriga. PAssar säkert jättefint men känns så irri och larvigt när man vet att dom bara gör det av en trend för att alla andra gör likadant. Du har jättefint hår, kör på med en kul färg eller ditt vanlige men klipp inte! 😀

  // http://lamadre.se

 3. BLÅ!

 4. Turkost tror jag! Och hoppas haha

 5. Hoppas på svart men det är teoligtvist något annat. Jag tyckte du passa så bra i svart/mörk brunt…

 6. Du passar i rött men de skulle va kul om du blir brun eller svart hårig igen 😉

 7. GRÅTT! Skulle va så snyggt på dig :DD

  http://alicemalmstrom.blogg.se

 8. Inte rött eller rosa, det har du haft ett tag nu, så jag tror att du kommer ta nåt annat.
  Jag skulle vilja se dig i mörkt hår, brunt eller svart, igen. Det var länge sedan! 🙂

 9. Svart! 😀

 10. Vad kuuul!! Skulle vara kul om du blev brunett hihi

 11. Pastel lavender !!!!!! 🙂

 12. Blondis

 13. irmastenson.se

  Grått kanske?

 14. Lila eller turkos tror jag på 😀 Kanske med någon slags fade-effekt i håret 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *