Moroccan Miracle is here!

Äntligen har Maybeauty lanserat deras Morroccan Miracle som jag fick testa för flera månader sen. Jag föll för produkten totalt på första testet. Efter några ”please, skicka hem ett par flaskor till mig” har jag nu fått hem några flaskor innan lanseringen. Ni kommer att se mig med flawless hår nu framöver. Så vet ni att det är Morrocan Miracle som är the magic till mitt hår! 🙂

image

Som ambassadör och ansikte utåt för Maybeauty måste jag presentera produkten lite här:
Moroccan Miracle hårserum innehåller essentiella fettsyror som långvarigt återfuktar och vårdar ditt hår. Serumet används för att få ett lätthanterligt, levande, skinande hår med extra lyster.

Serumet innehåller: Arganolja, Mandelolja, Olivolja och Linfröolja. Dessutom är serumet fritt från: Parabener, Sulfater, Mineral olja, Ethylene oxide, Sodium chloride och Phospater.

Kolla skillnaden nedan:
Efter duschen torkade jag av och applicerade ett par droppar Moroccan Miracle i håret. Sedan borstade jag genom håret.

FÖRE

beforeFoto 2015-09-30 15 23 28

För det bästa resultatet kan man använda hårfön efter att man har applicerat Moroccan Miracle i blött hår. Jag gjorde det utan hårfön den här gången och det gick superbra! Kan ni tänka er resultatet med hårfön?!

Foto 2015-09-30 15 25 32

Är inte det här underbart!? Mitt hår är verkligen det viktigaste som finns och det finns ingenting bättre än att hitta rätta produkter till håret som inte är för avancerade. Mitt hår kan kännas torrt och risigt ibland då jag har färgat håret så himla mycket. Om jag inte underhåller håret så blir det helt kaos!

Morrocan Miracle är en av de hårprodukterna som jag verkligen älskar för att de inte innehåller skadliga ämnen som förstör håret i längden. Sen är det så himla lätt att använda produkten för hemmabruk.

När jag gick med på att vara ambassadör för Maybeauty har jag redan sagt till företaget -Om jag inte tycker om produkten på riktigt kommer jag aldrig presentera produkten. Jag älskar att skriva och stå för saker som jag älskar på riktigt. Vill ju inte ha arga läsare som kommer fram sen på stan lixom! Lika bra att man är ärlig och säger som det är från början 🙂

Vill ni testa produkten? Ni får gärna använda min kod: Fokihair med 30% rabatt. Ni som har testat produkten kan gärna skriva responsen här om ni också tyckte om Morrocan Miracle som jag! Ni hittar Morrocan Miracle här.

16 kommentarer

 1. Jenniey Love

  Åå Ska nog beställa Morrocan Miracle. Kramiz<3

  1. Återkom sen med feed back!!! 😀 <3 Kraaam!!

 2. Jag köpte hem Moroccan Miracle förra veckan, jättenöjd med det. Håret känns fantastiskt efter man har fönat håret 🙂

  1. ELLER HUR??!!! 😀 <3 Helt fantastisk!

 3. Det ser ut som du har platat håret på den bilden där du har använt oljan i håret. Helt otroligt juh! <3 Och att den är fri från de där ämnena som inte alls e bra för håret, det är ju ännu bättre juh! 😀
  Den här måste jag beställa, för det är precis det jag behöver för mitt hår just nu. Tack för rabatten Foki! <3

 4. victoria

  Shit vad bra olja :0

  Har ny blogg http://www.vicilee.blogg.se

  Gå gärna in och kolla! BLOGG OM ÅSIKTER.
  kommetera får man gärna om man vill 🙂
  Puss

 5. Hej Foki. Jättefin blogg, verkligen:) Jag började följa din blogg när jag var 13-14 tror jag… jag är 18 idag och jag älskar fortfarande din blogg och dina härliga personlighet. Jag tycker seriöst att du är en av de goaste bloggarna jag sett.

  Jag älskar din blogg, men har några frågor och skulle vilja veta din åsikt… Jag är en person som älskar att prata om saker som ingen vågar prata om – som fördomar, rasism och starka(nästan elaka) åsikter som folk kan ha. Ta absolut inget personligt, absolut inte.

  Men iallafall… let’s get on with the questions:
  Jo, många har de här fördomarna om att thailändska kvinnor ”utnyttjar” svenska män. När du dejtade Ricky så läste jag en kommentar som löd något i stil med ”Ibland känns det som om du utnyttjar Ricky”. Är du så att många thailändska kvinnor gifter sig med svenska, eller europeiska män, med baktanken att de svenska/europeiska männen har det gott ställt och att de vill ta del av det? Med andra ord: Gifter sig många thailändska kvinnor med svenska män för de ekonomiska fördelarna?

  Min pappa dejtade en thailändsk kvinna en gång, och åldersskillnaden mellan de var STOR. Hon verkade inte ett dugg kär i min pappa heller, haha. Men de här fördomarna om att många thailändska kvinnor ”utnyttjar” svenska män ligger ganska djup hos många, även hos mig. Vad säger du om det?

  Ta hand om dig!:)

  1. Caroline

   Tack att du tar upp det. Det är oxå en uppfattning jag har. Skulle oxå gärna vilja höra Fokis syn på den

  2. Lite lustigt att du tycker att det var kvinnan som utnyttjade din pappa och inte tvärtom.

   Men de vuxna männen är just det, vuxna. So what ifall kvinnor finner andra saker viktigare än utseende. Möjlighet till ekonomisk stabilitet är mer värt för många. Kanske mannen i fråga har andra egenskaper som kvinnan värdesätter, han kanske är ödmjuk och behandlar henne väl?

   Sen så bör du veta att extremt många europeiska män utnyttjar kvinnor från , inte bara Thailand, utan många andra länder också. Många kvinnor luras hit i tron om att de ska få jobba och kunna skicka pengar till sina familjer i sitt hemland, men de blir i princip inlåsta i mannens lägenhet. Mannen tar sedan ifrån henne sitt pass, hon får inte heller någon nyckel och får inte komma och gå som hon vill. Det finns statistik på detta och är inget hittepå. För att få stanna i Sverige så måste de vara gifta i mer än två år, men dessa män sätter i system att skilja sig efter kortare tid än så och då tvingas kvinnan åka hem – utan pengar. Hon har levt som en slav, medan mannen fått det han vill ha. Det är vidrigt. Så, sluta skyll på att thailändska kvinnor utnyttjar svenska män. Det är klart att det också händer, men det händer oavsett personernas etnicitet, men om de båda får ut vad de vill ha av ett sådant förhållande, så spelar det väl egentligen ingen roll. Det är liksom inget samhällsproblem på något sätt, så som mäns våld mot kvinnor tillexempel är.

 6. Vilken skillnad! Ska prova den 🙂

 7. Ska definitivt prova produkten! Har testat många liknande men dom flesta innehåller tyvärr skadliga ämnen för håret så det känns inte bra att använda om man inte behöver vara extra fin i håret. Spännande om denna blir en ny favvo! n_n

 8. vilken fin bild på dig Foki <3

 9. Oj vilken underbar skillnad. Vill köpa!!!

 10. Åh det där verkar vara rena miraklet för mitt hår! Men jag brukar använda ett serum efter duschen som innehåller värmeskydd eftersom jag plattar håret nästan dagligen. Skulle det gå att ha i Moroccan Miraklet först och dagen efter en annan hårprodukt som t.ex. mitt serum med värmeskydd? Kram bästa foki!

  1. Arganolja är ett naturligt värmeskydd. (Vet dock inte hur pass mycket/bra det skyddar)

 11. Så vacker du är på dessa foton Foki.
  Du är en naturligt vacker skönhet.
  Apropå arganolja. När jag var i Marocko en gång, såg jag arganträd vid sidan av en landsväg. Gissa vad. En massa getter var uppe och klättrade runt på grenarna UPPE BLAND TRÄDKRONORNA, för att käka av bladen. Alltså vi snackar om att getterna var rätt så högt uppe i träden.

  Såg jättekul ut.
  Någon gång rekommenderar jag er att åka till Marrakech, för en långweekend
  t.ex. Färgstarkt och ”annorlunda”.
  Har några vääldigt lyxiga hotell, plus en massa andra hotell som också är bra.
  I Marrakech är det vikigaste man besöker deras marknadsområdet Souken omgiven av en mur. Utanför Souken finns ett berömt torg Djemaa el Fna, där man kan se ”diverse aktiviteter”.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Marrakesh
  https://en.wikipedia.org/wiki/Argania

  UBERLYXIGT HOTELL I MARRAKECH I TRADITIONELL STIL
  http://www.mamounia.com/en/intro.html
  finns även många andra supervackra hotell till ett något lägre pris
  än ovanstående, kollar runt på hotellbooking sajterna bara för att se
  de olika 4 och 5* hotellens vackra inredningar.
  Marocko är bra på vackra hotellinredningar i orientalisk stil.
  Skall man dit, då googla gärna först på en klimatlista.
  Finns även på de svenska resesajterna för Marocko.
  Kolla in antal soltimmar, dag och natt temperaturer och regnmängd månad för månad. Det blir kyligare och regnar en del i Marocko vintertid.
  Bäst är nog våren, försommaren och hösten,kanske oktober ut max?
  Men som sagt, tror ni skulle uppskatta en långweekend i Marrakech.
  Remember where you first heard it… !!!
  Plz add it to your ”Bucket list”.
  Obs att Marrakech ligger inne i landet, rätt långt från andra större städer.

  HUR I HELA FRIDEN HAMNADE JAG I MARRAKECH I DETTA INLÄGG….
  Din hårfärg, ditt inlägg om Arganoljan, Arganträden i Marocko med getterna i trädkronorna, ”sagostaden” Marrakech…..
  IT’S A SMALL WORLD OUT THERE, A BIT CRAZY I MUST SAY WHEN YOU
  GET ALL THESE FUNNY ASSOCIATIONS, STARTING UP WITH ONE SIMPLE WORD, IN THIS CASE: ”ARGAN OIL”
  Love all these crazy associations I am getting.
  I eftermiddag har jag gått runt och lallat på brazilian songs, på brasilianska (portugiska). Träffade en brasiliansk kompis och tog en fika tillsammans på sta’n, en filippinsk tjej (som jobbat på resebyrå både i BKK och i Dubai) jag ej kände tidigare hakade på. Det visade sig att vi hade gemensamma bekanta, hon kunde berätta var min f.d. kollega som gift sig med en tjej från Thailand nu flyttat inom Sverige, och att paret numera har 2 barn.
  Som sagt, världen är liten…….

  Kärlek till er båda Foki och Bill

  Nice news….

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *