Koh Lipe, I miss you already!

Hej mina solstrålar!

Hur är det med er? Nu är det dags att åka tillbaka till storstaden. Som jag sa tidigare så har jag ett möte direkt när jag landat i Bangkok. Håller tummarna att jag hinner i tid. Planet landar 18:50 och mitt möte är 19:30. Vet inte om jag är tidsoptimistisk nu men jag ska skicka min advokat i förväg för att kolla genom lite boring legal stuff innan om det skulle vara mycket trafik på vägen. Jag ogillar verkligen att vara sen! Men gör alltid mitt bästa i sådan här situationer.

NU KÖR JAG JÄRNET! Ska jobba bort det sista nu innan jag åker till Sverige om 3 dagar!

image

#NO-FILTER

6 kommentarer

 1. Så otroligt vackert, riktigt fint. Det ser ut som rena drömmen, något jag längtar till varje gång jag känner att jag behöver bara vara lite för mig själv. Lugnet, naturen, det tropiska.

  // http://lamadre.se

 2. Jag är lite cheerleading obsessed och hittade för några dagar sen Bangkok Univeristy Cheerleading Team på Youtube, och dom är seriöst det bästa laget jag sett vad det gäller stunts!! Har du sett dom? Kolla här -> https://www.youtube.com/watch?v=4zoHnRGKJEI Jag undrar om cheerleading är en stor sport i Thailand och hur mycket du hört om det? I USA är det jättestort, i Sverige ganska litet. Hur är det i Thailand? Oavsett så har Bangkok ett sjukt bra lag!

 3. Ska du redan tillbaka hit? Vad kul! 😀

 4. Jag är gravid och får snart mitt tredje barn, bloggar via vimedbarn.se och
  har nu en tävling där en lycklig person kan vinna nappar till sin bäbis!

  Ta gärna en titt hos mig och var med i tävlingen 🙂
  http://hajnal.se eller via instagram: @hajnal.se

 5. Hej åh va fint.

  Läs min blogg Smalltownladie.blogg.se

 6. Alexsandra 16år & gravid.

  Åh vilken härlig bild!
  http://alexsandrae.forme.se/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *